fbpx

Fyn Cup i fuld galop - Sun Fast 32i i front


265 både sejler bagbord rundt om Fyn fra Bogense. De førende både er sent eftermiddag passeret Assens. Foto: Fyncup.dk

      Fredag den 26. maj Kl. 13.45, skrev Fyncup.dk:<br />


"Alle starter er nu gået. Alt er forløbet planmæssigt og alle ca. 265 både er nu på vej mod Strib og videre ned gennem Lillebælt mod Fænø Kalv, hvor det første meldepunkt er."

Vi har 17.45 ringet netop kontaktet Bådmagasinets præmiebåd, "Lisbeth". En Sunfast 32i. Og her er stemningen i top ved Helgenæs. Båden er i front. Men en trimaran er set ikke langt fra.

Spilertrimmer Søren Øverup, chef på Bådmagasinet er om bord på den franske båd, hvor den flere gange verdensmester i Yngling, North-sejlmageren Mads Christensen, er skipper:

"Solen skinner, det er kongevejr, vi har spiler oppe, det blæser fem m/sek. og vi har netop passeret en H-båd ved Helgenæs. Vi kom godt gennem Lillebælt, det gik meget, meget hurtigt. Vi havde vel to knobs medstrøm," siger Øverup.

Han giver røret videre til Mads Christensen, der sidder og styrer:
"En god start, jo. Den var helt til luv og ingen generede os. Og jeg syntes vi har slået godt på vindspringene´," siger Christensen.

Øvrige gaster om bord er to vindere af Bådmagasinets konkurrence Søren Hansen Ålborg og Stig Munchaus fra Fredensborg. Også X-79-sejleren Michael Fetterlein og Bådmagasinets annoncesælger Lars Kiær er med.

"Vi skal vel snart há et enkelt glas rødvin, det er virkelig en god sejlads. Aldrig er jeg kommet så hurtig igennem Lillebælt. Vi fik et ordentlig spark i r....," siger Kier med kurs mod Svendborg Sund.


Mads Christensen fører Fyn Cup foran en H-båd kl. 17.45 fredag aften. Arkivfoto: Per Heegaard

      <br />

Vandt Volvo S 80 i en uge
I forbindelse med skippermødet blev der i øvrigt trukket lod om flotte præmier fra vores sponsorer.

Steffen Palm "Hovedkontoret" fra Strib vandt en Volvo S 80 i en uge, sponseret af Autohuset Vestergaard A/S. Axel Liebmann, "Kardinalen" fra Vejle vandt gavekort kr. 5000 sponseret af North Sails. Bjarke Christensen, "Himmelblå" fik rullegenakersystem.


En H-båd ligger nr. to.

      <br />

Formula 40 Scan-Net, tv., ventes først i mål, efter at 60 fods trimaranen Ocean One ikke kommer. Skipper Stefan Myralf siger til Bådmagasinet: "Her torsdag morgen måtte vi desværre ”kaste håndklædet i ringen”, idet vi har tekniske problemer med vores elektronik om bord.

      <br />
www.bogense-sejlklub.dk/cfc/billeder.htm
www.baadmagasinet.dk/online/content/v3/index.php?SectionID=1&ContentID=5650&1148659379
www.bogense-sejlklub.dk/cfc/resultatliste_2006.txt