fbpx

Stridsøksen begraves

Inkluder i Newsletter: Ja

Alt er nu klar til, at den samlede bådbranche kan stå sammen om at udstille på Fredericia Boat Show, der finder sted sidste weekend i februar og første weekend i marts 2013. Bestyrelsen i Danboat har netop indgået en aftale om næste års udstilling med arrangøren Messe C

Det giver god mening, at branchen igen koncentrerer kræfterne om én indendørs udstilling om året. Fredericia Boat Show er en institution for især det vestdanske bådpublikum, der er en betydelig og købestærk kundegruppe. Derfor skal vi naturligvis være til stede i Fredericia næste år, konstaterer formand for bestyrelsen, Jan Hansen fra Quantum Sails.

Fredericia glæder sig over det fornyede samarbejde

Alle - både besøgende og udstillere - vinder ved, at en samlet branche præsenterer produkterne og alle de spændende nyheder ét sted. Og geografisk finder man ikke en mere central placering end Fredericia, påpeger Lars Søndergaard, projektchef i MESSE C, der ser frem til det fornyede samarbejde med den nye Søsportens Brancheforening.

25 års jubilæum med VIP-dag og fokus på de unge sejlere

I 2013 har Fredericia Boat Show 25 års jubilæum, og det vil blive festligholdt med forskellige nye tiltag på udstillingen, der som nævnt løber af stablen den sidste weekend i februar og den første weekend i marts 2013.

Der vil således blive sat fokus på børn og unges optagelse i sejlsportens "fødekæde", blandt andet gennem forskellige aktiviteter for denne gruppe, samt gratis adgang for børn under 14 år.

Der bliver også "VIP-dag", hvor udstillerne kan invitere nære kunder og samarbejdspartnere dagen inden anden akt af publikumsdelen skydes i gang.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *