fbpx

Hvad sker der i Zoom8 - 2012

Inkluder i Newsletter: Ja

Aktiviteterne på kapsejladsområdet er mange, startende fra den netop overstået IceCup i Kaløvig til de sidste NoNonsens boot camp i Oktober-November.

Der er mulighed for at deltage i ca. 20 stævner i løbet af sæsonen, og der er masser af lokale stævner. Hvis der er mod på de helt store oplevelser, er der mulighed for at deltage i Eurocupstævner samt EM og VM, her er der fri tilmelding, hvorimod det er nødvendig at kvalificere sig til NM og NM for hold via ranglistestævnerne.

Kig på Zoom8 klassens hjemmeside her for nærmere information om hvilke stævner der afholdes. Første ranglistestævne 2012 afholdes på Furesøen d. 28/29 April, stævnet er arrangeret af YF.

Trænings lejre/sejler camp.

Zoom8 klubben står også bag en række lejre, disse afholdes over hele sæsonen. Første NoNonsens boot camp er netop afholdt i Kerteminde.

I konceptet, NoNonsens er det den enklete deltager, der beslutter hvad der skal ske på lejren, sejlerne deltager aktivt i de praktiske opgaver, såsom madlavning – oprydning mv. dog er trænerne den styrende del.

Dette koncept gør at afviklingen af en NoNonsens boot camp involverer et minimum af resourcer fra forældre og værts sejlklubben.

NoNonsens boot camp har 2 hoved punkter.

1. Kvalitets træning – med fokus på boathandling – kapsejlads,

2. Social samvær – vi arbejder på at alle føler sig velkomne, der er fokus på det sociale sammenhold som Zoom8 klassen er kendt for.

Vi mener det stærke sociale sammenhold i Zoom8 klassen er en af grundpillerne til at Zoom8 klassen´s succes, og medvirkende til at være er den største "leverandør" af sejlere til de næste jolle-klasser.

Coach the Coaches

Der arbejdes konstant på at udvikle nye tilbud til sejlerne. Nyeste skud på stammen er i samarbejde med det internationale Zoom8 forbund. Temaet er "Coach the Coaches".

Arrangementer afholdes i Rungsted denne weekend. Coach the Coaches fokuserer både på udvikling af sejlere og nuværende trænere samt at tiltrække nye mulige kommende trænere. Pia Bay står for arrnagementet – Pia har en søn der tidligere har sejlet i zoom8 klassen, men nu er videre både som træner og sejler i andre klasser.

Coach the Coaches vil have deltagelse af trænere fra både Norge, Sverige, Østrig og Danmark, en del af træneren arbejder dagligt med Zoom8 sejlere på alle niveauer, det er dog ikke et krav at man i forvejen træner zoom8 el. andre sejlere.

For deltagelse i Coach the Coaches ret henvendelse til Ann-Marie Mohr, Kongelig Dansk Yachtklub - Mobil: 29649113




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *