fbpx

VM iQ: AP vajede på førstedagen - mens uheld væltede ned over Lærke dag 2

Related Articles: De foilende surfere melder klar til VM på Lanzarote
Inkluder i Newsletter: Nej

Der blev ikke sejlet på førstedagen mandag ved VM for iQ Foil på Lanzarote, og da stævnet så blev skudt igang tirsdag blev Lærke Buhl-Hansen ramt af det ene uheld efter det andet!

To 'styrt' i tirsdagens to første sejladser og en BFD-diskvalifikation (Black Flag, red.) i den tredje, betyder at VM stort set sluttede før det rigtig kom i gang for det danske OL håb, som desværre nok også må spejde langt efter en OL-kvalifikation i denne omgang. Dagen sluttede dog af med en super flot 9. plads, men de mange point som allerede er på kontoen sender Lærke ned på en 68. plads i det 94 deltagende store felt for kvinderne.

To-i-top-20
Noget bedre gik dagen for Nicklas Lillelund som er med helt fremme på en delt 10. plads. En eminent serie i den blå gruppe på 3-3-5-13 placerer altså den danske surfer i top-10 i det 118 deltagende store felt som er delt i to grupper. Johan Søe kom også pænt fra start, og er noteret for serien 5-29-7-7 i det gule felt, samlet på en 19. plads. 

Highlights fra dag to, som du kan nyde herunder: 

De tog alle på vandet ud for Lanzarote, men desværre trykkede vinden ikke nok igennem til der kunne kapsejles - så sejladserne ved VM for iQFoil dag ét blev ikke rigtig til noget - men du skal da ikke snydes for førstedagens Highlights:

Link til resultater her.
Udvalgte artikler *