fbpx

Meget mere Cold Hawaii Games i 2024

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter en herlig masse aktiviteter på Cold Hawaii-kysten henover tre måneder, går arbejdet med næste års program i gang.

Årets Cold Hawaii Games er netop overstået og organisationen Friends of Cold Hawaii kan se tilbage på et år med rekordmange aktiviteter. Både i maj, i juni og senest fra d. 8. til 24. september har organisationen stået bag en række events ved Thys Cold Hawaii-kyst.

Formanden for Friends of Cold Hawaii, Jens Jørgen Jensen, er godt tilfreds:

- Vi ser tilbage på mange gode arrangementer i forsommeren og nu her med Cold Hawaii Games. Vi kan se en fremgang på deltagere til breddeevents som for eksempel yoga og gravel-cykling, og generelt en rigtig god tilslutning til alle vores arrangementer. skate eventet Thy Open i juni var rigtig godt besøgt, og er sammen med Cold Hawaii Games ved at slå sig godt fast i folks bevidsthed. Det er værd at tage turen til Thy for, får vi at vide, siger han.

For første gang i fire år bød Cold Hawaii Games ikke på den store kite-konkurrence Cold Hawaii Big Air.

- Det er selvfølgelig brandærgerligt. Men sådan er det. Vi kan ikke styre vinden, og desværre har september været præget af en periode med højtrykssystemer, der har holdt blæsten på afstand. Derfor er vi også utroligt glade for aftalen med Thisted Kommune, der betyder, at vi fra 2024 har hele tre uger med Cold Hawaii Games, så der er mere tid at fange vind i, påpeger Jens Jørgen Jensen.

I 2024 kommer der igen skate-eventet Thy Open i juni måned, og i september begynder 23 dage med Cold Hawaii Games. Den udvidede eventperiode gør også, at planlægningen af næste års arrangementer allerede går i gang nu for Friends of Cold Hawaii. Foruden Thisted Kommune støtter en række lokale, nationale og internationale virksomheder Friends of Cold Hawaiis aktiviteter.


Galleri