fbpx

Cold Hawaii formand glæder sig over succes

Inkluder i Newsletter: Ja

Årets Cold Hawaii Games har været de bedste nogensinde, og aldrig før har så mange deltaget i de forskellige aktiviteter eller set på. Det til trods for, at et enkelt arrangement måtte aflyses på grund af manglende vind. Til gengæld blev det til topplacering til en lokal surfer og et BIG AIR, der endnu en gang viste tænder overfor et internationalt deltagerfelt.

- vi skal selvfølgeligt have evalueret årets Cold Hawaii Games, men jeg tør godt at sige, at projektleder Kristian Kjøller og hans team, har overgået forventningerne og endnu en skabt en unik sportsbegivenhed, som man kun finder i Thy, siger Bestyrelsesformand Jens Jørgen Jensen, Friends of Cold Hawaii, der står bag Cold Hawaii Games.

Flere og flere unikke oplevelser

Han glæder sig over, at arrangementet er vokset med endnu flere spændende tilbud til turister og fastboende.

- vi har ønsket at skabe et idrætsevent, der tager afsæt i de lokale forhold, vi har i Thy herunder den fuldstændigt unikke natur, vi er beriget med. Samspillet mellem vores natur og sport, kan noget helt specielt, og det kan vi se med fx cykelløbet Thy Gravel, hvor man kører på grusveje mv., Cold Hawaii Golf Event, hvor der spilles en firmaturnering med deltagelse af professionelle spillere i noget af landets flotteste natur, med extremløbet Thy Ultra, der er blandt de absolut hårdeste i landet, og ikke mindst vandsporten i form af BIG AIR, der endnu en gang viste Thy fra den bedste side med masser af vind og bølger, siger Jens Jørgen Jensen.

Han glæder sig også over THY Open i skate, der i år havde koblet en workshop på for piger og binære.

- det er et godt eksempel på, at vi tilfører vore arrangementer nye dimensioner, som vi også har gjort det med Cold Hawaii Talks, hvor vi sammen med Strandet i Vorupør lavede en talk med afsæt i iværksætteri og bæredygtighed. Det er uden tvivl en vej, vi også vil forfølge i fremtiden, fortæller Jens Jørgen Jensen.

Surf er fortsat kronjuvelen

Cold Hawaii er kendt for surf, hvis man spørger områdets tusindvis af gæster. Derfor har surf og vandsport også en stor plads på det samlede program.

- Big Air tiltrækker verdens bedste kitesurfere, der i den grad sætter Vorupør på den anden ende og Cold Hawaii på kitesurfingens verdenskort. Big Air er blevet en af de mest betydende konkurrencer i løbet af året internationalt, og det er vi utroligt stolte over. Big Air skal vokse sig endnu større de kommende år, påpeger Jens Jørgen Jensen.

Han glæder sig også over, at Friends of Cold Hawaii og Surf klubben NASA´s tætte samarbejde med surf-organisationen PWA gennem de seneste par årtier, giver mulighed for at fremvise de bedste ungdoms-talenter i verden indenfor windsurfing.

- ekstra flot var det, at Tobias Bjørnaa vandt U17 og dermed har placeret sig i toppen af verdensranglisten blandt de unge windsurfere. Det er vi utroligt stolte af, og at han derudover gjorde det på hjemmebane i Hanstholm, gør ikke sejres mindre flot, siger Jens Jørgen Jensen.

Håber på endnu flere tilbud
Han glæder sig over det tætte samarbejde, Friends of Cold Hawaii har etableret mellem de mange forskellige aktører, der laver arrangementer i løbet af Cold Hawaii Games ugerne.

- vi håber, at mange flere vil byde ind i fremtiden således, at Cold Hawaii Games fortsat kan vokse og involvere endnu flere områder i Thy. Det giver opmærksomhed om vores område i ind- og udland og er med til at trække endnu flere gæster til vores område udenfor sæsonen, slutter Jens Jørgen Jensen.

Han oplyser, at Cold Hawaii Games kommer igen i 2023, og at Friends of Cold Hawaii melder datoerne ud senere på året, når man har evalueret årets arrangement.

Sejlsportsliga

WOW: Kæmpe boost for kvinder i sejlsport – og med Danmark som...

SailGP

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Kapsejlads

X-Yachts samler endnu en gang alle 'stjernerne' i Skovshoved

World Match Racing Tour

WWMRT: Flot flot start på årets finalestævne - se stort...

Kapsejlads

Hveen Rundt 'by night': Klassiker i fantastisk efterårsvejr -...

Kort nyt

Ny udstilling: Små skibe - store fortællinger

Kapsejlads

Star VM: Ramt af to dages vindstille..!

Kapsejlads

WWMRT: Se finalerne fra 'roof-top' terrasse

Tursejlads

Skærgården: Forbud mod ankring i naturhavne kan være på vej -...

Udvalgte artikler *