fbpx

Nyslået Europamester vinder sølv til VM

2022 har været et forrygende år for Klitmøller-surferen Caroline Küntzel. I sidste uge vandt hun guld til EM ved Eurosup/Waterz i Hvide Sande i disciplinen SUP Sprint. Ved weekendens VM i Polen blev hun verdens fjerde bedste i SUP Sprint og søndag vandt Caroline en flot sølvmedalje i Technical Race.
 
- de seneste to uger har været vilde. Først med EM-guld på hjemmebane i Danmark og nu VM-sølv i Polen. Det er et hårdt program, og konkurrencen er benhård. Et VM ugen efter et EM stiller store krav til både det mentale, men også til fysikken, fortæller Caroline Küntzel.
 
Selvom hun måtte tage sig en enkelt sygedag under VM, formåede hun alligevel at vise international klasse.
 
- jeg havde en enkelt dag, hvor jeg måtte blive i sengen, men heldigvis fik vi styr på det, og jeg var klar til start på søndagens Technical Race, fortæller Caroline Küntzel.
 
Videre til London - måske
September er tætpakket for atleternes vedkommende med konkurrencer, og allerede om en uge, går det løs i London. Hvis alt går efter den oprindelige plan i kølvandet på Dronning Elisabeths død.
 
- vi har endnu ikke hørt andet end, at arrangementet gennemføres, fortæller Caroline Küntzel.
 
Efter London var det meningen, at Caroline skulle retur til Klitmøller og gøre klar til APP World Tour-stoppet i Busan i Sydkorea den 23.-25. september.
 
- det kan ske, at vi skal direkte fra Polen og retur hjem, men det tager vi med, hvis det er sådan, det ender, siger Caroline Küntzel.
 
Christian Polarbear Andersen, der også er fra Klitmøller, var også med ved VM i Polen og klarede sig godt. Han fik en flot fjerdeplads i mændenes Technical Race og en ottende plads i SUP Sprint tidligere på ugen. Polarbear viste dermed endnu en gang hans høje internationale niveau, der tegner godt for fremtidige placeringer i SUP - også Christian Polarbear Andersen forventer at rejse videre til London i næste uge.


Starter inde 03:03:30 - Caroline sejler på det røde board nummer to/nummer 232 på trøjer i slutningen af racet. Caroline landgangs footage på : fra 03.08.10

 Seneste nyheder

Sikker gang i Haderslev 

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Maritim elektronik blomstrer stadig


Havne

Sikker gang i Haderslev 

Tursejlads

Langturssejlerne inviterer til vintertræf

Kort nyt

World Sailing omfavner ny 'surf dille’

★ Teknik

★ Maritim elektronik blomstrer stadig

Kort nyt

Gammel tysker skal restaureres i Danmark

Kort nyt

Færge tømt: 2500-3000 liter diesel stjålet

Kort nyt

Frivilligt i orkanens øje

Kort nyt

Tre velbevarede skibsvrag fundet på bunden af Østersøen

Udvalgte artikler *


Produktnyt