fbpx

Nyslået Europamester vinder sølv til VM

Inkluder i Newsletter: Ja
2022 har været et forrygende år for Klitmøller-surferen Caroline Küntzel. I sidste uge vandt hun guld til EM ved Eurosup/Waterz i Hvide Sande i disciplinen SUP Sprint. Ved weekendens VM i Polen blev hun verdens fjerde bedste i SUP Sprint og søndag vandt Caroline en flot sølvmedalje i Technical Race.
 
- de seneste to uger har været vilde. Først med EM-guld på hjemmebane i Danmark og nu VM-sølv i Polen. Det er et hårdt program, og konkurrencen er benhård. Et VM ugen efter et EM stiller store krav til både det mentale, men også til fysikken, fortæller Caroline Küntzel.
 
Selvom hun måtte tage sig en enkelt sygedag under VM, formåede hun alligevel at vise international klasse.
 
- jeg havde en enkelt dag, hvor jeg måtte blive i sengen, men heldigvis fik vi styr på det, og jeg var klar til start på søndagens Technical Race, fortæller Caroline Küntzel.
 
Videre til London - måske
September er tætpakket for atleternes vedkommende med konkurrencer, og allerede om en uge, går det løs i London. Hvis alt går efter den oprindelige plan i kølvandet på Dronning Elisabeths død.
 
- vi har endnu ikke hørt andet end, at arrangementet gennemføres, fortæller Caroline Küntzel.
 
Efter London var det meningen, at Caroline skulle retur til Klitmøller og gøre klar til APP World Tour-stoppet i Busan i Sydkorea den 23.-25. september.
 
- det kan ske, at vi skal direkte fra Polen og retur hjem, men det tager vi med, hvis det er sådan, det ender, siger Caroline Küntzel.
 
Christian Polarbear Andersen, der også er fra Klitmøller, var også med ved VM i Polen og klarede sig godt. Han fik en flot fjerdeplads i mændenes Technical Race og en ottende plads i SUP Sprint tidligere på ugen. Polarbear viste dermed endnu en gang hans høje internationale niveau, der tegner godt for fremtidige placeringer i SUP - også Christian Polarbear Andersen forventer at rejse videre til London i næste uge.


Starter inde 03:03:30 - Caroline sejler på det røde board nummer to/nummer 232 på trøjer i slutningen af racet. Caroline landgangs footage på : fra 03.08.10

 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Tursejlads

De gør op med skræmmehistorier: Anna og Rebecca sejler jorden...

Udvalgte artikler *