fbpx

EM Hvide Sande: Dansk surftalent fra Klitmøller vinder guld

Inkluder i Newsletter: Ja
Det 17-årige surftalent Noa Stender fra Surfklubben NASA i Klitmøller, sikrede sig mandag guld i Surf Sup ved EM i Standup Paddling, der finder sted i Hvide Sande. Her vandt han foran Titouan Pajot fra Frankrig og Guilherme Olim fra Portugal.

 
Tæt finale
- jeg er superglad. Jeg havde virkeligt ikke regnet med at vinde. Det var en svær finale. Der var nogle virkeligt gode surfere derude. En tysker, en franskmand og en portugiser. Især franskmanden var virkelig god. Vi lå og battlede lidt. Men jeg var heldig at få en højscorende bølge til sidst og det der gjorde udslaget, fortalte Noa Stender.

 Han har indtil nu har mest fokus på SUP Racing – altså sprint-disciplinen indenfor SUP.
 
- men jeg tror helt klart, at jeg skal prøve noget mere SUP Surfing fra nu af. Det er helt sikkert, sagde en glad Noa Stender.
 
I dag tirsdag, afvikles disciplinen sprint, onsdag longdistance og torsdag technical race. Her spås 22 årige Christian Polarbear Andersen fra Surfklubben NASA i Klitmøller gode chancer for en podieplads.
 
EM i standup paddling (EUROSUP, red.) fortsætter ugen ud, som en del af nordeuropas største vandsportsfestival Waterz, der hvert år tiltrækker deltagere fra hele verden. Alene til EM i standup paddling deltager flere end 200 atleter fra 16 europæiske nationer.








Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *