fbpx

SUP EM i Hvide Sande på vej imod deltagerrekord

Inkluder i Newsletter: Ja

Når Eurosup – EM i standup paddling – finder sted i Hvide Sande den 27. august til 3. september, bliver det med det største antal deltagere nogensinde. Og det glæder naturligvis arrangørerne, da det er første gang mesterskaberne afvikles på dansk jord.

- lige nu har vi 14 tilmeldte lande og der kan komme flere til i sidste øjeblik. Dermed ser EUROSUP i Hvide Sande ud til at få størstedelen af de europæiske vandsportsnationer repræsenteret, og det er selvfølgeligt fantastisk, siger Katrine Kock Frandsen, der er projektleder på Waterz.

Det betyder også, at EM i SUP i Hvide Sande kommer til at få et rekordstort antal deltagere.

- det er vi selvfølgeligt superstolte over. Jeg er ikke i tvivl om, at det rekordstore deltagerantal skal ses i lyset af, at Danmark er en succesrig nation indenfor standup paddling. Casper Steinfath fra Klitmøller har været verdensmester ikke færre end syv gange, ligesom vi har en lang række andre yngre atleter, der de senere år, har gjort sig positivt bemærket internationalt. De stiller alle sammen op i Hvide Sande, slår Katrine Frandsen fast.

SUP - en publikumsvenlig sport
- det hele foregår tæt på land, og tilskuerne får mulighed for at komme helt tæt på, ligesom vi sørger for, at vores speakere holder tilskuerne orienterede om, hvad der foregår ude på vandet. Herudover etablerer vi en stor ”aktivitetsby” i området ved Sydmolen, hvor der bliver koncerter og en lang række andre aktiviteter, der skal være med til at give publikum en fantastisk helhedsoplevelse, slutter Katrine Kock Frandsen.

De foreløbigt tilmeldte lande er Østrig, Belgien, Danmark, England, Frankrig, Tyskland, Holland, Italien, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Wales.

Det omfangsrige program kan man finde her.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *