fbpx

Waterz kan godt bruge flere hænder - er du frisk?

Related Articles: Tall Ship: Her er de frivillige også i fokus
Inkluder i Newsletter: Ja

Når EM i SUP og Waterz finder sted i Hvide Sande fra den 27. august til 4. september, er de flere end 100 frivillige hentet ikke blot lokalt, men fra hele landet. Waterz har også i år vokseværk, og derfor er man lige nu på jagt efter de sidste 15-20 hjælpere, 

Det fortæller Formand for hele arrangemenet, Jesper Christiansen, der også har ansvaret for de frivillige hjælpere.

- Waterz vokser år efter år dels i form af de internationale EM/VM stævner, men også i forhold til den folkelige del af vandsportsaktiviteterne, som selve Waterz er omdrejningspunktet for. Det kræver selvfølgeligt et stigende antal hjælpere, og vi har været i den heldige situation, at de hjælpere der har været med i 2019, i den lidt mindre udgave i 2020 - og i den mere normale udgave i 2021, stadigvæk bakker op. Det er vi selvfølgeligt ovenud lykkelige for, siger Jesper Christiansen.

Hjælpere fra hele landet 
Waterz skal bruge over 100 hjælpere for at få det store arrangement til at køre. Og de hjælpere kommer fra hele landet.

- vi har folk fra Århus, København, store dele af Jylland og Fyn. Mange af dem har været med i en årrække. Så vi er et godt sammentømret hold, påpeger Jesper Christiansen.

Han fortæller, at man også har rakt ud til netværkene InWestjylland og Klub Eksilvestjyder.

- vi kan med stor glæde se, at der også herfra er kommet hjælpere, fortæller Jesper Christiansen.

Små huller i vagtplanerne 
Selvom opbakning er stor, mangler de sidste 15-20 folk for at for at få de omfattende vagtplaner til at nå endeligt sammen. Simpelthen fordi Waterz vokser og derfor kræver flere frivillige.

- vi mangler folk i alle aldre, der kan hjælpe med at lave mad til atleterne og hjælperne. Man behøver ikke være en Gordon Ramsay eller Brdr. Price i et køkken. Alle kan være med uanset færdigheder – også hvis man slet ingen erfaring har i et køkken. Man får en fed oplevelse sammen med en masse andre mennesker og er med til at lave mad til nogle af de mest taknemmelige mennesker, man kan tænke sig, fortæller Jesper Christiansen.

Han oplyser, at man også kan bruge hjælpere i forbindelse med opsætningen i weekenden 20.-21. august.

- vi søger generelt folk i alle aldre. Det vigtige er, at man har lyst til at være med til at skabe unikke oplevelser til glæde og gavn for os alle i Ringkøbing-Skjern Kommune, påpeger Jesper Christiansen.

Han lover god forplejning, EM/Waterz hoodie, adgang til sociale arrangementer og fester - og sjove oplevelser sammen med andre, hvis man melder sig og fylder de sidste pladser ud i vagtplanerne.

EM i SUP og Waterz afvikles den 27. august til 3. september 2022.

Man kan læse meget mere på www.waterz.dk og www.supcitydenmark.dk

jesper christiansen fotograf ilostawavein79 2
Formand for hele arrangemenet, Jesper Christiansen kunne godt bruge flere frivillige til Waterz, som bare vokser og vokser
Udvalgte artikler *