fbpx

YES - Det blev til en ny Sølvspiler rekord

Related Articles: Hestbæk om rekordforsøg - det bliver vanvittigt hårdt, Kitesurfere vil erobre SølvSpileren, Sølvspileren: Følg rekordforsøget live , Sølvspileren: Rekordforsøg en realitet, Vindstille i Køge Bugt kostede alligevel ikke rekordforsøget...opdateret

Jo, det blev til ny rekord for Sølvspileren - lad mig være hudløs ærlig og bekende, vi var for tidligt ude med budskabet, at rekordforsøget blev afbrudt af vindstille i Køge Bugt.

Det er en helt igennem vanvittig præstation de fire Foil-Kite-Surfere, Johan – Emil – Anders og Asger har præsteret i dag. For de mange læsere som fulgte med, skrev vi midt på eftermiddagen, at forsøget måtte afbrydes. Vindstille i Køge Bugt kostede seks ud af de syv fra Team Ozone Race deres deltagelse – Johan slap igennem det vindstille område på helt mirakuløs vis. På det tidspunkt havde de syv fra Ozone Race Team foil-kitet i ca. 9 timer, og havde altså masser af tid foran sig.

Ved at pumpe foil-boardet (op/ned, red) lykkedes det Johan at ramme vinden igen, og han kunne som den eneste fortsætte mod målet ved Storstrømsbroen. 

De øvrige seks var delt i to grupper. De tre forreste blev samlet op af den tilsvarende forreste følgebåd, og vi fik en melding fra banen – ’vi er fucked’!

Her gjorde vi så på redaktionen den store fejl, at tolke denne melding gjalt alle de tilbageværende seks personer. Dette var midlertidig- og heldigvis, ikke tilfældet.

De tre bagerste Emil – Anders og Asger, holdt sig drivende rundt med en smule af deres kite oppe af vandet, så kiten efter mere end en time, stadig kunne fange vinden, da den dukkede op igen. Der kom rigeligt, ja faktisk hele 7-8 m/s. Herefter blev jagten mod Johan, som efterhånden var tæt på Bøgestrømmen, sat ind.

Johan Kure Beckett blev- og er nu, danmarks hurtigste mand rundt om Sjælland med en endnu uofficiel tid på 12 timer og 3 minutter.

1 time og 25 minutter efter kom så Emil Beckett Kolko - Anders Beckett og Asger Kure Beckett ind, og fuldførte dermed turen rundt om Sjælland, den uofficielle tid ud fra TracTrac er noteret til 13:28, og det vil være den tid (endnu mulighed for at blive justeret, red.) som bliver den nye tid der skal slås for at erhverve sig Sølvspiler trofæet.

Det kan slet ikke beskrives med ord, hvilken præstation hele teamet har været igennem, og her fra redaktionen skal der lyde et kæmpe tillykke. 

Foto i galleriet er taget af Per Heegaard i Øresund, kort tid før teamet ramte vaccum i Køge Bugt