fbpx

Waterz: Windsurf Race Tour 2021 starter i Bork

Danmark er ved at åbne, og det betyder, at Waterz - Nordens største vandsportsfestival med base i Hvide Sande - så småt skyder årets program i gang. Det sker i Bork Havn på søndag, hvor et halvt hundrede danske windsurfere går på vandet.

- Vi afholdt et lignende arrangement tilbage i oktober sidste år i Hvide Sande, og det blev en stor succes med 40 deltagere. Folk var glade for at kunne komme ud og dyste imod hinanden på vandet igen, fortæller Projektleder Katrine Kock Frandsen.

Den succes betød, at Waterz Windsurf Race Tour 2021 nu ser dagens lys.

- Vi afvikler fire mindre races tilpasset de muligheder, vi har i forhold til afvikling af udendørs sportsaktiviteter fra myndighedernes side. Vi forventer omkring 50 deltagere per gang, men kan skrue på deltagerantallet i forhold til myndighedernes aktuelle begrænsninger og efterspørgslen. Der er tale om et enkeltdags-arrangement, der ikke stiller store krav til faciliteter mv. Arrangementet er for alle, og selvom det er et race, handler det rigtigt meget om at have en sjov dag på vandet sammen, påpeger Katrine Kock Frandsen.

Søndag afvikles de første stop på Waterz Windsurf Race Tour 2021.

- Vejret tegner godt og vi glæder os til at sejle på Ringkøbing Fjord med Bork Havn som base, slutter Katrine Kock Frandsen.