fbpx

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

40 surfere får muligheden for at deltage til WATERZ NoerStick Windsurfing Race, der finder sted lørdag den 3. oktober ved Westwind Nord på Gytjevej i Hvide Sande.

- her får nogle af landets windsurfere mulighed for at komme på vandet og dyste imod hinanden i to til tre races af op til en times varighed per race. Arrangementet vil blive afviklet under hensyntagen til alle gældende regler i forhold til forsamlingsforbuddet, fortæller Katrine Kock Frandsen der er projektleder for WATERZ.

Arrangementet skulle have foregået den 8. august, men blev aflyst på grund af den danske højsommer med høj sol og næsten helt vindstille.

- oktober plejer at være garant for mere vind og det satser vi på. Vi samler surferne til møde lørdag morgen og melder herefter ud, hvornår vi præcist starter på dagen, fortæller Katrine Kock Frandsen.

Arrangementet er en del af WATERZ - nordens største vandsportsfestival - der i år er spredt ud over en række enkeltdage i løbet af efteråre. WATERZ støttes økonomisk af Esmark Feriehusudlejning, Ringkøbing-Skjern Kommune samt en række lokale sponsorer og fonde.
Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Motor

Video: Ny 45m superyacht brød i brand

Sejlsportsliga

Gennemført succes – Faaborg Falcons tager sejren

Kapsejlads

Midweek vinder gik hele vejen

Kapsejlads

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?