fbpx

Event skal skabe sammenhæng på tværs af grænserne

Corona-pandemiens grænselukninger har adskilt Danmark og Tyskland i et jubilæumsår, hvor grænseregionens udvikling ellers skulle fejres. Det vil Dansk Surf & Rafting Forbund, SdU og Paddles & Fins dog rette op på gennem et professionelt Stand-up Paddle event på Flensborg Fjord, som skal bidrage til den vedvarende sammenhængskraft mellem grænseregionerne.

Arrangørerne kalder eventen for ”stitching boarders” og ønsker således at sende et signal om vigtigheden i, at skabe stærke fællesskaber på tværs af grænsen mellem Danmark og Tyskland. Eventen afvikles lørdag den 22. august og er en del af den danske SUP tour, som i 2020 består af fire events i fire forskellige byer.

SUP atleter og motionister fra hele Danmark og Tyskland inviteres til eventen for, at dyste mod hinanden på to forskellige distancer. Udøvere som ønsker at deltage på det point-givende SUP tour race skal tilbagelægge en strækning på 15Km, hvor der padles om kap fra stranden Wassersleben mod de historiske Okseøer og retur. Er man mere til en hyggetur og naturoplevelser kan man deltage på den kortere 3,5 km. lange distance, som går langs med stranden Wassersleben, forbi Skomagerhus og et stykke langs med Kollund skov. Undervejs vil udøveren padle på tværs af den blå grænse og derved forsøge at ’syge grænserne sammen’.

Ønsker man bare at snuse til SUP sporten er der mulighed for, at låne gratis udstyr fra kl. 10-14 hos Paddles & Fins inden konkurrencerne starter om eftermiddagen.
Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show: Princess med største stand 'ever'

Motor

Video: Ny 45m superyacht brød i brand

Sejlsportsliga

Gennemført succes – Faaborg Falcons tager sejren

Kapsejlads

Midweek vinder gik hele vejen

Kapsejlads

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Kapsejlads

De danske E-jolle sejlerne henter endnu flere medaljer

Kapsejlads

Stærkt felt klar til at dyste om DM-titlen

Kort nyt

A-Cat: "Det må I ikke - stooop nuu"...

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?