fbpx

Event skal skabe sammenhæng på tværs af grænserne

Inkluder i Newsletter: Ja

Corona-pandemiens grænselukninger har adskilt Danmark og Tyskland i et jubilæumsår, hvor grænseregionens udvikling ellers skulle fejres. Det vil Dansk Surf & Rafting Forbund, SdU og Paddles & Fins dog rette op på gennem et professionelt Stand-up Paddle event på Flensborg Fjord, som skal bidrage til den vedvarende sammenhængskraft mellem grænseregionerne.

Arrangørerne kalder eventen for ”stitching boarders” og ønsker således at sende et signal om vigtigheden i, at skabe stærke fællesskaber på tværs af grænsen mellem Danmark og Tyskland. Eventen afvikles lørdag den 22. august og er en del af den danske SUP tour, som i 2020 består af fire events i fire forskellige byer.

SUP atleter og motionister fra hele Danmark og Tyskland inviteres til eventen for, at dyste mod hinanden på to forskellige distancer. Udøvere som ønsker at deltage på det point-givende SUP tour race skal tilbagelægge en strækning på 15Km, hvor der padles om kap fra stranden Wassersleben mod de historiske Okseøer og retur. Er man mere til en hyggetur og naturoplevelser kan man deltage på den kortere 3,5 km. lange distance, som går langs med stranden Wassersleben, forbi Skomagerhus og et stykke langs med Kollund skov. Undervejs vil udøveren padle på tværs af den blå grænse og derved forsøge at ’syge grænserne sammen’.

Ønsker man bare at snuse til SUP sporten er der mulighed for, at låne gratis udstyr fra kl. 10-14 hos Paddles & Fins inden konkurrencerne starter om eftermiddagen.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *