fbpx

Waterz flyttes - men ikke på grund af det du måske tror?

Related Articles: Cold Hawaii og WATERZ indleder samarbejde , Folkefest i Hvide Sande: 800 surfere til WATERZ FESTIVAL, Waterz allerede klar med datoer for 2020
Inkluder i Newsletter: Ja

Surfere fra hele landet havde glædet sig til at skulle dyste på vandet omkring Hvide Sande denne weekend. På grund af den hærgende pandemi, så dukker der aflysninger op af 'alt muligt' - kapsejladser, bådudstillinger, og andre former for arrangementer, men når talen falder på Waterz, så er det ikke Pandemien som er årsagen - nææ, her er det ganske enkelt vejrguderne som driller arrangørerne. Manglende vind er årsagen til at arrangementet flytter til oktober.

- vejrudsigten taler sit tydelige sprog. Masser af sol og varme, men ingen vind. WATERZ NoerStick Windsurfing Race er tiltænkt som et arrangement for windsurfere og uden udsigt til nok vind, giver det ingen mening at gennemføre arrangementet, siger projektleder Katrine Kock Frandsen.

Hun fortæller samtidigt, at arrangementet flyttes.

- vi flytter det første weekend i Oktober. Så der bliver masser af surf i Hvide Sande dels til WATERZ DAYS den første weekend i september og WATERZ NoerStick Windsurfing Race første weekend i oktober, slår Katrine Kock Frandsen fast.