fbpx

SUP med Smag i Ebeltoft

Inkluder i Newsletter: Ja

Den 17. August kommer Stand Up Paddle Surfing til Ebeltoft!

I forbindelse med Smag strandlounge, et gratis chillout event åbent for alle, tilbyder den nye surf skole, SUP surfing Aarhus, kurser i Stand Up Paddle surfing.

Uanset niveau eller alder kan alle booke et kursus for 300 kr., og få muligheden for at blive introduceret til denne sport i Ebeltofts smukke omgivelser.

Kurser vil blive afviklet fra kl. 10 – 16, hvorefter der vil være mulighed for at afslutte en spændende dag på vandet med lækre specialiteter på grill, fra restaurant Smag, og fed musik fra DJ Morten Løwenstein (Stella Polaris).

Stand Up Paddle Surfing

"SUP surfing giver dig en fantastisk og ny oplevelse af havet og naturen. Det er en sport som byder på en stor variabilitet, og er en aktivitet med mange anvendelige muligheder som, naturudflugter langs kysten med venner eller familien, fitness og yoga på vandet, supplerende motionstræning til sportsudøveren osv osv" udtaler Michael Allman fra Sup surfing Aarhus

SUP-Surfing passer godt til de danske kyster, og er en surfstil med en utrolig alsidighed. Det er en sport som kan dyrkes over alt, hvor der er vand, både i store bølger, på fladt vand i f.eks. havnemiljøer og langs stranden ved kysten.

Sup Surfing Aarhus

Sup surfing Aarhus startede i år, og er de første aktører af stand up paddlesurfing i Århus. Med deres brede udbud af aktiviteter, surf kurser, udlejning, tours og forskellige events, har Michael Allman og Finja Götz skabt rammerne for et nyt og succesfuldt Surf tilbud i Århus og omegn.

Kurser kan bookes her: Michael Allman, Sup Surfing Aarhus Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.