fbpx

Kom til SUP DM

Inkluder i Newsletter: Ja

Det bliver med stor sandsynlighed DSRF der, frem for Dansk Sejlunion, skal organisere verdens hurtigst voksende vandsport i Danmark. Nu afvikles det første DM – og det kræver ikke medlemskab at deltage!

Kilder tæt på Bådmagasinet forventer at det bliver DSRF (Dansk Surf og Rafting forbund, red.), der fremover skal organisere SUP sporten i Danmark, og i morgen lørdag afvikles det første DM.

Det er SUP Copenhagen/Rafting Club, Kulturhavn (Københavns Kommune) og DSRF der står for det første SUP DM, og arrangementet afvikles i kommende weekend fra Teglværkshavnen, i forbindelse med Kulturhavn 2013.

Der er lagt op til en fed dag, med gang i grillen på havnekajen, så deltagerne har altså mulighed for at tilberede deres medbragte pølser, bøffer mv. og mon ikke der er drikkevarer på køl.

Øvede lørdag - begynder søndag

Alle øvede kan deltage i morgen lørdag, og der afvikles heat for både børn, kvinder, mænd og Masters.

Det kræver ikke medlemskab af DSRF at stille op. Man opfordre naturligvis til enten at melde sig ind i en surfklub/skole eller surfteam der er medlem af DSRF, så du på den måde støtter forbundets muligheder for at udvikle sporten i Danmark. Søndag afholdes der et åbent SUP stævne for begyndere.

Se programmet, og læs mere om SUP DM her









World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde





Udvalgte artikler *