fbpx

Lærke Buhl-Hansen starter surfhold for unge

Inkluder i Newsletter: Ja

Er du mellem 9 og 14 år, og har du lyst til at lære og windsurfe? Windsurfer Lærke Buhl-Hansen søsætter et nyt projekt for unge i Aarhus området, der har lyst til at prøve kræfter med at surfe. Lærke Buhl-Hansen udtaler til Bådmagasinet: "Min baggrund for at starte projektet er, at jeg selv windsurfer på RS:X, og syntes det er super fedt. Derfor kunne jeg godt tænke mig at give børn/unge mulighed for også at prøve/lære denne fantastiske sport i trygge rammer".

Erfaring er ikke et krav

Lærkes ungdomshold starter op den 15. April 2013 under Aarhus Sejlklub. Klubben har 6 Bic Techno windsurfere med forskellige sejlstørrelser som er helt perfekte til at lære og windsurfe på. Derudover er Bic techno internationalt set en stor ungdomsklasse. Lærke Buhl-Hansen udtaler: "Deltagerne behøver ingen erfaring inden for sejlads, de skal blot kunne svømme 200 meter og have lyst til at have det sjovt på vandet og på havnen".

Træningen vil foregå hver mandag og onsdag aften fra kl 16.30. Træningen kommer dermed til at foregå på de normale klubaftner i Århus Sejlklub, og der er dermed også lagt op til hygge med de andre ungdomsklasser.

Lærke kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *