fbpx

Kom på surfercamp i efterårsferien

Inkluder i Newsletter: Ja

Den første weekend i Efterårsferien, fredag den 12. oktober til og med søndag den 14. oktober, afholder Middelfart Windsurfinggruppe Efterårscamp. Campen har et spændende og lærerig tema hver dag. Det primære mål med de tre dages efterårscamp er, at deltagerne skal have det sjovt, lære noget nyt og få en masse nye surfervenner. Windsurfinggruppen har mulighed for at låne udstyr ud til dem, der ikke lige kan få deres eget udstyr transporteret.

Masser af aktiviteter

Når de unge surfere ikke er på vandet, vil der være aktiviteter som slackline m.v. på land, og om aftenen vil der være lærerige gensyn med dagens aktiviteter i foto og film optaget på vandet i klubhuset, hvor deltagerne også skal hygge, spise og sove.

Fredag er der Trim & Teknik på programmet, her vil Katrine Jensen (RS:X windsurfer fra Hellerup Sejlklub) være gæsteinstruktør. Lørdag er temaet Kapsejlads - her deltager campdeltagerne i surfstævnet Wind Cup. Søndag er dagens udfordring FREESTYLE, hvor Søren Buhl fra Juelsminde Sejlklub er gæsteinstruktør.

Wind Cup

Windsurfinggruppen har igangsat noget, der meget vel kan udvikle sig til Danmarks største klubstævne. Wind Cup er et stævne, hvor alle kan deltage uanset niveau, alder, udstyr - ja man behøver ikke engang at have et sejlnummer for at være med. Målet er, at alle skal have det sjovt, lære noget nyt og ikke mindst skabe nye relationer til andre windsurfere.

Deltagerne deles op i fire grupper, som svarer til deltagernes kundskaber og udstyr:

• Begynder I (-16 år Junior)

• Begynder II (+16 år Ungdom – Voksen)

• U 20

• Senior

Hen over dagen vil der være masse andre aktiviteter som eksempelvis Freestyle opvisning med "Thurø banden", SUP demonstration, slackline m.v., så der er også noget at komme efter for dem, der ikke lige har lyst til at være med til sejladserne i det skønne farvand ud for stranden ved Marinaen/ Svenstrup Strand.

Mange fine præmier

For mange windsurfere vil Wind Cup være et oplagt stop på vejen videre mod Klitmøller, hvor Young Gun Classic starter dagen efter. Der er usædvanlig fine præmier på spil - det er eksempelvis muligt at vinde en Suzuki Swift med en fyldt tank i en uge, et freeride sejl, en freeride bom og mange andre fine præmier. Der er også en fin gave til alle deltagere i gruppen "Begynder I".

Ved begge arrangementer er det stor frivillig indsats og gode sponsorer, som står for den lækre forplejning, der er inkluderet i deltagergebyret. Forhåndstilmelding er nødvendig til begge arrangementer.









Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet





Udvalgte artikler *