fbpx

Nyt Surf, SUP & Rafting Forbund i Danmark!

Inkluder i Newsletter: Ja

Artikelindeks


Initiativtagerne til det nye forbund, som bærer navnet Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF), har rødder i white water rafting, men er også surfere og SUP'ere. Michael Lindberg og Jakob Færch, fra Rafting Club Copenhagen har, som nogle af de eneste danskere, med succes dyrket SUP White Water og har på den måde markeret ligheden og fascinationen mellem de to sportsgrene.

Jakob Færch beskriver missionen med Dansk Surf & Rafting Forbund:

"Der skal skabes gunstige forhold for surf- og raftingsporten i Danmark, og DSRF skal arbejde for såvel bredde- som konkurrencesporten. Motionisterne, familierne, børnene og andre som endnu ikke har taget sporten til sig, skal vejledes og have mulighed for at prøve sporten af. Vi skal hjælpe med at afvikle nationale og internationale konkurrencer over hele landet, og udtage og støtte atle-ter til deltagelse ved internationale mesterskaber (som EM & VM)."

Michael Lindberg supplerer:

"Vi har også stor opbakning fra arrangører, som vil samarbejde om afviklingen af større events, og vi satser på alt fra skole, touring og racing i Københavns Havn, til race og surf i Vesterhavet og kombinerede SUP & Rafting begivenheder på vandmasserne i Sverige. Vi skal hjælpe klubber og skoler i gang med udstyr og uddannelse af instruktører, og i det hele taget fremme og udvikle sporten til fordel for alle. Og ikke mindst skal vi sørge for et solidt økonomisk fundament. Bestyrel-sesposter, udvalg og arbejdsgrupper varetages af ressourcestærke personer fra begge miljøer."

RaceRafting1  fotomortenejlersen

Der skal skabes gunstige forhold for surf- og raftingsporten i Danmark, og DSRF skal arbejde for såvel bredde- som konkurrencesporten, udtaler Jakob Færch

Det er ambitiøse ord, men der er al mulig grund til optimisme. Det Internationale Surf Forbund (ISA) tror på konstellationen med en forening af de tre sportsgrene, og en bred skare af landets bedste surfere og SUP'ere har ligeledes givet udtryk for deres support.




Seneste nyheder

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør





Udvalgte artikler *