fbpx

Young Gun Cup - unge surfere i Middelfart

Det blev en lærerig dag for de unge windsurfere fra Juelsminde, Jyllinge, Nivå, Skive, Skærbæk, Kolding og Middelfart. Vejrguderne valgte at udfordre de unge surfere med mange forskellige typer vejr - lige fra sol fra en skyfri himmel til noget, der minder om skybrud. Trods udfordringerne var der glade smil og grin på de unge surferes ansigter.

surf

Der blev surfet på livet løs ved Middelfart Marina

Surf, smil og udfordringer

De unge surfere og stævneledelsen var indstillet på, at der skulle gennemføres ni sejladser, så der ville blive udløst to fratrækkere i resultat regnskabet. Men vejret tillod "kun" syv sejladser, hvor af den ene sejlads blev gennemført i en kraftig byge og bød på store udfordringer med vindspring. Sidste sejlads blev afkortet, for B og C gruppen, på grund af manglende vind.

Der var, trods udfordringer på vandet, store smil ved præmieoverrækkelsen, hvor der var fine gaver til alle - en fin lille medalje til alle i A gruppen og pokaler til de tre bedste i hver klasse.

Videre til endnu en camp

De sjællandske windsurfere og et par stykker mere fortsatte turen til Hvide Sande, hvor de skal deltage i en surfer camp. De øvrige deltagere fortsætter deres sommerferie med Sommercamp i Middelfart Sejlklub.

Resultaterne fra Young Gun Cup kan ses her.