fbpx

Juniorverdens-mester satte seniorerne på plads

Med placeringerne 3 – 1 – 1 var det kun den tidligere verdens-etter Jesper Vesterstrøm, der kom tæt på den unge komet, som efter at have vundet ungdoms-VM i september 2011, for første gang stillede op som senior. På tredjepladsen fulgte Nikolaj Kruppa, mens Brian Røgild og tyske Vincent Langer blev henholdsvis 4 og 5.

Selv var Sebastian ikke synderligt imponeret: "Jeg er naturligvis glad for sejren, fordi der altid er ekstra fokus på årets første ranglistestævne, og fordi sejren viser at jeg har forberedt mig rigtigt gennem vinteren, men om jeg er junior eller senior tænker jeg nu ikke over.

Min første ranglistesejr over seniorerne tog jeg da jeg var 16 år, så det er ikke helt nyt at slå dem. Men det specielt positive for mig i forbindelse med Nivå-stævnet var min boardspeed, som nu er på højde med de bedste seniorers. Jeg laver gode starter og disponerer sikkert på banen, men når farten samtidig er i top også, så begynder det at ligne noget" – siger det 19-årige surftalent, der om en god uges tid stiller op i senior-EM på den tyske ø Sylt.
Kort nyt

Kom til debat: Vil Lynetteholmen sikre København mod...

Gør det selv med Torsten Rasmussen

Gør Det Selv: Udnyt vinteren - bliv klogere på nyttige projekter

Kapsejlads

Les Voiles: Stærk slutspurt sikrer Kronprins Frederik sejren

Kort nyt

Bekymret over ny bro i København

Kapsejlads

J/70 DM: KAS Racing tog for sig af retterne...

Surf

Cold Hawaii formand glæder sig over succes

★ Interview & Portræt

★ Sejlervenner skabte verdenssucces

Volvo Ocean Race

The Ocean Race: Hvad sker der?

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?