fbpx

Prada Pirelli i magt-demonstration

Inkluder i Newsletter: Ja

Lad mig bare gå direkte til konstateringen – det blev en knabt så spændende dag, ikke på grund af manglende vind eller kedelige både, men ganske enkelt på grund af suveræn overlegenhed fra den ene deltager, eller modsat - lidt vingeskudt indsats fra modparten.

Om det var de lange nætter der sad i American Magic, eller om de ikke rigtig har fået skudt kassen ind, det skal jeg lade være usagt, men konkurrencedygtigt, det så de ikke ud.

Luna Rossa Prada Pirelli var så overlegne i begge sejladser at jeg begyndte at fornemme det ’kedelige’. Med sejre på hhv. 2:43 og hele 3:07 – altså i minutter, der var Prada Pirelli så langt foran at selv en stor fejl, ville de kunne redde.

Første sejlads blev afgjort inden start. Prada Pirelli var aggressive, og fik i en luffe match American Magic af deres foils, og mens amerikanerne kæmpede for at få fart i skuden, der krydsede Prada Pirelli startlinjen med tæt på topspeed – game over.

I anden sejlads var det amerikanerne som havde fordelen og muligheden for at jage, men det var som om de ikke ønskede infight. Prada Pirelli vandt også her starten, om end lidt tættere start, men det var hurtigt tydeligt at de kendte den gode gamle ’taktik’ – vind starten og øg hele vejen rundt - det er en god taktik ;-)

Interessant at der sejles 4 gang op/ned – 8 ben i alt, og med det her race-to-the-limit, så er intet afgjort, før en af deltagerne har krydset mållinjen, men ind til fredag nat, så står der altså 2-0 på scoreboardet til Luna Rossa Prada Pirelli, og hvis ikke amerikanerne finder noget i skuffen de har glemt at montere, eller mangler at kalibrere, så ser det sort ud for Patriot og American Magic.