fbpx

Live fra nattens semifinale - er American Magic helt klar?

Inkluder i Newsletter: Ja

Så starter serien win-or-go-home - semifinalerne hvor American Magic og Luna Rossa Prada Pirelli mødes i bedst af syv sejladser. Vinderne skal møde Sir Ben Ainslie og hans Ineos Team i Prada Cup finalen, som afgør hvem der i sidste ende skal møde de forsvarende mestre Emirates Team New Zealand i kampen om America’s Cup.

Amerikanerne har kæmpet mod uret, og en kamp for at få deres båd klar, efter det fatale ’styrt’ hvor de var tæt på at miste båden, som havde fået et kæmpe hul i forskibet. Med alles hjælp, og arbejde i døgndrift, er det lykkes at blive klar, men om det har kostet for meget fokus, og om de har fået sat båden godt nok op, til reelt at blive en trussel mod Prada Pirelli, ja det vil nattens sejladser give os en ide om.

Der er lovet luft i New Zealand, mellem 8 og 10 m/s. og selv om det ikke lyder af specielt meget i en traditionel kølbåd, så kan jeg love jer kære læsere for, det er rigeligt til vi skal opleve endnu en sindsoprivende dag på vandet ud for Auckland.

Er du ikke lige natteravn, så bringer vi et resumé, så hurtigt vi kan når sejladserne er overstået fredag morgen, stay tuned…