fbpx

36. udgave af America's Cup får strengere nationskrav

Inkluder i Newsletter: Ja

I en fælles pressemeddelelse har The Royal New Zealand Yacht Squadron og Circolo della Vela Sicilia som Challenger of Record, sammen med sine respektive hold, Emirates Team New Zealand og Luna Rossa Challenge, meddelt, at protokollen, der fastsætter parametrene for den 36. udgave af America's Cup, vil blive offentliggjort i september måned.

Flyttes måske til vinterperioden

De foreslåede datoer for sejladserne vil blive nærmere beskrevet i protokollen, men de forsvarende mestre og Challenger of Record overvejer muligheden for den 36. America's Cup finale og de foregående America's Cup Challenger playoff sejladser sejles i Auckland i begyndelsen af ​​2021, hvor det er sommer i New Zealand.

Strengere nationskrav

I erkendelse af at "Deed of Gift" har specificeret, at pokalen skal være en evigvarende vandrepokal for en venskabelig konkurrence mellem nationer, vil protokollen indeholde en klausul, som forudsætter, at bådene skal bygges i det land, de repræsenterer.

Ligesom der vil komme et nationalitetskrav til holdets sejlere, således at en amerikansk båd eksempelvis har en vis procentandel amerikanere om bord. Det vil helt sikkert give en række udfordringer for holdene. 

Et- eller flerskrog?

Det som nok allerflest venter på er, hvilke både, man vælger til den kommende 36. udgave af America's Cup. Bliver det et- eller flerskrogsbåde? Vi får nok svaret til september.









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?





Udvalgte artikler *