fbpx

AC: Mand over bord - Where have you been?

Inkluder i Newsletter: Ja

Finalen i bedst ud af 9 sejladser i Louis Vuitton Challenger Cup skulle vise sig at blive en forrygende dag på vandet for Emirates Team New Zealand og Artemis. Der blev kæmpet og sejlet tæt, intet er afgjort - svenskerne vist rigtig god taktisk sejlads, men ETNZ måske hurtigst når det galt. 

MOB

Noget vi har oplevet i trænings-sejladserne skulle vise sig nu også at være ført ud i livet i en sejlads. Når disse fartmaskiner vender/bommer, så sker det jo altså med høj hastighed, og vi har set sejlerne snuble på vej fra den ene side til den anden, ja i trænings-sejladser sågar smutte over bord. 

Det skete også lørdag. Nathan Outteridge fra svenske Artemis fik lige lovlig meget fart i benene på tværs om glemte at stoppe, vupti - så lå den talentfulde styrmand og svømme i vandet på The Great Sound. Synd for svenskerne, som på det tidspunkt lå og kæmpede en brag kamp mod Emirates Team New Zealand. 

Herligt at der trods denne fejl er plads til en morsom bemærkning, for da hjælpebådene 'aflevere' Outteridge tilbage til den svenske AC50'er - ja der lyder en 'spyding' men sjov bemærkning fra Iain Percy: 'Where have you been'?

 




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *