fbpx

Kan Sehested & Co. rejse sig?

Related Articles: Arrr hvor er det ærgerligt - kæmpe skuffelse efter Sehested misser finalen, Et svineheld alle slap uskadt - team NZL bliver ikke klar til næste stævne, Mastekollaps - strafpoint - se video - forklaring følger...
Inkluder i Newsletter: Nej

Lørdag søndag går det allerede løs igen ved næste SailGP event, denne gang er de ni hold samlet i Taranto Italien – ni, da Team New Zealand ikke stiller til start, efter deres vingekollaps forrige weekend.

Det danske team med skipper Nicolai Sehested er kommet rigtig flot fra start på sæson 4, men teamet fik sig noget af en dukkert, da en sikker finaelplads blev vekslet til den ubarmhjertige fjerde – ikke bare i sidste sejlads, men i allersidste mærkerunding i femte sejlads i St. Tropez.

'Resultatet ved France Sail Grand Prix var virkelig svært at acceptere. Nok en af de hårdeste dage, vi har haft som hold indtil videre', siger Sehested i dagens pressemeddelelse.

'Det er smertefuldt, når du føler, at det går godt, og du så smider det væk i weekendens sidste manøvre. Men vi er nødt til at lære af det og komme videre. Vi er heldige, at vi kan komme direkte tilbage på hesten i Italien.'

Med kun ni både på startlinjen – uden Team NZL, så vil der unægtelig være en færre til at dyste om top-3 som giver adgang til finalesejladsen søndag, og som det danske team har leveret her i sæson 4, så tipper vi på Sehested & Co. er så klar, til at gå ud og vise at misseren i St. Tropez var en enlig svale.

Skulle det danske team nå finalen, vil de også i den samlede stilling ligge lunt i svinget til en top-3 pladering – det bedste sted at befinde sig, hvis man kan holde sig med fremme til San Francisco hvor der skal kæmpes om 1 million US$.

Følg sejladserne i Taranto lørdag og søndag kl. 13.30 på TV2 Sport eller TV2 Play, hvor Jonas Hviid sidder klar i studiet for at guide dig gennem weekendens sejladser.

rp4 6209 
De forskellige teams vingesejl opbevares og serviceres af SailGP - alle vil sejle med Rockwool logoet i vingen, da virksomheden, i mangel af et dansk stævne, optræder som hovedsponsor i Taranto. Foto: SailGP
Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *