fbpx

Tilbageblik, Silverrudder 2022: Se video og fotogalleri

Related Articles: Silverrudder 2022: De små var de største, Silverrudder 2022: Jens Quorning gør det igen - først i mål, Silverrudder: "Udfordringen er jo mest af alt kampen med dig selv”
Inkluder i Newsletter: Ja

Svendborg er faldet til ro efter årets store sejlsportsbegivenhed. Deltagerne er vendt hjem med deres både, og historierne fra årets Silverrudder er blevet delt og fortalt på kryds og tværs.

Der er meget at huske, og alle der var med, har sine egne minder. Men fælles for de fleste er nok at de husker Lars Steen’s rock’n roll performance ”You’ll Never Walk Alone”, samt den stærke modstrøm i Svendborg Sund. Der var også afholdelsen af EM i First 27, og ikke mindst 16-årige Nick Andersens stærke fuldførelse som den yngste nogensinde…og selvfølgelig den helt særlige atmosfære i havnen, både før og efter racet.

Tilmelding til næste race 05.02.23
Tilmelding til næste års Silverrudder åbner 5. marts kl. 18 CET. Der er 450 pladser, som plejer at blive revet væk, lige så snart de bliver tilgængelige. Så vil du have en plads, skal du sidde klar ved computeren på lige nøjagtig det tidspunkt!

Silverrudder 2023 sejles fredag 15. september.

Fra Bådmagasinet skal lyde en stor tak til arrangørerne, og frem for alt de mere end hundrede frivillige, der lagde alle sine kræfter i at skabe et helt særligt arrangement.

Se den officielle video fra Silverrudder 2023 her:

 


Fotogalleri her (foto: Nicolajsen foto & film/Claus Nicolajsen, samt Lene Bach Madsen og Henrik Jørgensen):









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *