fbpx

Skagen Race: Målet er at slå succesen fra sidste år

Inkluder i Newsletter: Ja

Skagen Race med start fra Hals, er Nordjyllands svar på Fyn Rundt. Sejladsen byder på socialt samværd, sejlads og en kæmpe fest i Skagen hvor op mod 200 både og tusinde sejlere samles. Skal du være en del af Nordjyllands store sejlads?

Siden 2023 har Hals i Nordjylland været en del af den store Skagen Race, hvor sejlere fra Norge og Sverige – sammen med de danske, deltager i en lidt anderledes sejlads.

Alle starter de respektive steder, fra henholdsvis Oslofjorden og Göteborg/Marstrand samt Hals, men alle deltagere ender i Skagen til en kæmpe sejlerfest, hvor det sociale på tværs af de Skandinaviske landgrænser viskes ud over sejler-røver-historierne. Der håndsejles og hygges til den lyse morgen. 

Ny rekord?
Sidste år lykkedes det at samle tæt på 20 danske deltagere til denne Skandinaviske klassiker – faktisk det højeste antal danske deltagere nogensinde i Skaw Race, og det mål håber arrangørerne naturligvis at slå i år, hvor der også er gode tilbud til de hurtige på tilmeldingslisten. 

Der vil som optakt til sejladsen også i år være sociale arrangementer i Sejlsportens Hus i Hals – og hvis du vil gøre et kup, så skynd dig til tasterne og være blandt dem som får rabat. 

Det muligt at deltage som kapsejler og eller tursejler.

Kapsejlerne sejler en bane på 91nm, til Skagen, hvor tursejleren sejler en kortere tur på 44 nm - også til Skagen.

Fælles for alle, er at sejladsen kulminerer med festen i Skagen, med unik stemning strækker sig over to glade dage.

Mere om sejladsen her.
Udvalgte artikler *