fbpx

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Inkluder i Newsletter: Nej

Søndagen står på Finale-dag på Gran Canaria. Hvem bliver kåret som første vinder af SSL Gold Cup Nations VM?

Det bliver enten Italien – Holland – Spanien eller Ungarn, for det er de fire hold som er tilbage efter lørdagens vanvittige spændende semifinaler, som du kan se Highlights fra herunder.

Mega tæt sejlads, skarpt udført af sejlere – hvor der hænges en hvis-del-ud-af-bukserne. Landsholdet skal fungere som et sammentømret mandskab, der er ikke plads til fejl i det her selskab.

En fejl, det var lige præcis hvad der bragte de lokale helte fra Spanien tilbage i kampen efter en forfærdelig start fra hjemmebane-heltene, i lørdagens anden semi.

New Zealand måtte lide samme straf som Danmark oplevede i 1/4-finalen. De satte simpelthen bovsprydet for tidligt, og ikke i samme bevægelse hvor genakkeren blev sat, og fik tildelt en 360-graders straf, efter at have været ganske lunt placeret som nummer to. Den chance greb Spanien, og kvallede sig dermed til søndagens finale.

Værd at bemærke var også Storbritanniens semi. Efter at være gået totalt suverænt gennem 1/4-finalerne, måtte de se sig slået stort af Italien og Holland. Efter at være klemt i starten, kom Storbritannien aldrig tilbage i kampen.

Nyd lige lidt Highlights, inden søndagens finale, som starter kl. 13 i Spanien - Dansk tid kl. 14.

Link til VM-finalen her:

Highlights fra Semi:Galleri
Udvalgte artikler *