fbpx

Nations VM: Hvem skal Danmark møde i 'kvarten'?

Related Articles: Lær navnet, SSL Gold Cup - det kommer du nemlig til at høre mere om..., Nations VM: De sidste hold er klar til 1/16-dels finalerne - se video og fedt galleri, SSL Gold Cup aflyst: Jonas Høgh til Bådmagasinet, 'det er skuffende'..., SSL Gold Cup, Nations VM: Danmark med overraskende holdopstilling
Inkluder i Newsletter: Nej

Vinden spillede arrangørerne et kispus på Gran Canaria, da 1/16-dels finalerne sluttede søndag, men der blev de seneste fire dage gennemført nok sejladser, til at finde de otte hold som nu er gået videre til de fire grupper der sejler 1/8-dels finalerne. Det er her, hvor de sidste modstandere til danskernes gruppe skal findes.

Det var gruppe 1 & 4 som 'kun' nåede tre runder frem for fire, og især i gruppe 1, kunne de med stor sandsynlighed godt lige have brugt sidste Round Robin, da tre hold sluttede á point - alle med 8, og det var count back'n med flest første - flest anden, der afgjorde hvem der gik videre.

QF1 med DK og GBR
Danmark er fra start tildelt en plads i gruppe QF1 sammen med Storbritannien, og der skal så, de næste fire dage, sejles om hvilke to hold der yderligere skal ’joine’ gruppen?

De to hold til danskernes gruppe skal findes blandt: USA – Argentina – Ungarn og Malaysia.

Det danske hold med skipper Frederik Korsgaard, og rorsmand Claus Høj-Jensen - rejser om få dage til Gran Canaria, hvor de kun lige når én enkelt træningsdag, inden det går løs på mandag.

Du vil dagligt, fra mandag den 27. november kunne følge sejladserne, hvor vi her på Bådmagasinet nok skal sørge for at servere det daglige link til dagens udsendelse, stay tuned...


Galleri

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *