fbpx

Spangsberg Cup: Vejret var næsten for sødt - 'Easy Lover' løb med det meste

Inkluder i Newsletter: Ja

En af sæsonens sidste og traditionsrige kapsejladser blev afviklet af Vedbæk Sejlklub, der de seneste par år har haft Spangsberg Chokolade som hovedsponsor. Derfor hedder kapsejladsen 'Spangsberg Flødebolle Cup', og levede også i høj grad op til sit tilnavn "Danmarks sødeste kapsejlads". Der var goodiebags med lækkerier til alle deltagende både, og hele 365 flødeboller som hovedpræmie.

I år viste også vejret sig fra sin "sødeste" side ved at være lunt med nogen sol og en mild vind, der dog ud på eftermiddagen blev så mild, at en del både ikke nåede over mållinjen før kapsejladsen blev skudt af kl. 16, men små 50 både nåede dog over stregen inden sejladsen blev skudt af. 

Også en 'fest' på land
Men så kunne de mange som var mødt frem til præmieoverrækkelsen trøste sig med rigelige mængder lækre grillpølser, moleøl/vand - og ikke mindst et utal af præmier fra Spangsberg, Elvstrøm Sails og Tempo Bådsalg, hvoraf en del blev bortloddet blandt alle deltagende både. Der var derfor rigtig mange, som gik glade hjem, med en præmie i hånden. 

Easy Lover løb med det hele
Det gjaldt ikke mindst for besætningen på Easy Lover, der blev dagens store vinder - såvel overalt, som i sit løb og tilmed også en eller flere lodtrækningspræmier. Der bliver derfor rigeligt med flødeboller til besætningen fra Rungsted, som også kan glæde sig over en dejlig sejlertaske fra Elvstrøm Sails, en del flasker god vin og andet godt, og det var da også en ganske tilfreds skipper Tomas Toft som var på 'podiet' for at hente præmier.

Fra arrangørerne skal der lyde et stort tillykke til alle vinderne.

Link til resultatliste her. (ekstern pdf, red.)

podie
Morten Andersen fra Vedbæk Sejlklub stod for uddelingen af de mange fine præmier, hvoraf en del blev uddelt via lodtrækning

pølser
Efter sejladsen var der lækre grillpølser til alle - i rigelige mængder og med kartoffelsalat som tilbehør
bureau 1 
Der var fuld aktivitet i kapsejladsbureauet i Vedbæk Sejlklub hele dagen

 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *