fbpx

Regates Royale: Mange danske sejlere samlet i Cannes - se kæmpe fotogalleri

Related Articles: Regates Royale: Yacht Club de Cannes trodser World Sailing, og egne regler – både trækker sig fra deltagelse
Inkluder i Newsletter: Ja

Middelhavet ud for Cannes har i ugens løb været prydet med store gamle klassiske Yachts – der er blevet sejlet 12mR EM – flere af de helt store klassiske både samles til Regates Royales.

Dragerne har været samlet i et stævne som vakte vrede blandt deltagerne, da Yacht Club de Cannes trodsede World Sailing og egne regler, og lod russiske sejlere deltage – nu under andet pas. Klubben ’forsvarede’ sig med at de havde fået forelagt dokumentation for anden nationalitet end Russisk!

Ingen nævnt – ingen glemt
En del danske sejlere havde fundet vej til Cannes, nok flest fra Hellerup Sejlklub – som i mange år har haft dette fashionable stævne som en tradition – men også blandt 12mR bådene var der dansk deltagelse, hvor Marselisborg og KDY havde besætninger med på deltagerlisten, som dog uden at være komplet fortæller præcis hvem der deltog.

Men men – vi er så heldige at myre-flittige Per Heegaard var på vandet ud for Cannes, og der er der kommet et super flot - og kæmpe fotogalleri ud af, så nyd disse smukke både...heriblandt J-båden Lionhardt, som kiggede forbi i ugens løb. Fantastisk.

Og link til resultatlisten, det får du lige her.

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *