fbpx

X Stars vinder X-Yachts Star meeting

Inkluder i Newsletter: Ja

X Stars One tager sejren ved årets 'Stjernemøde' i Skovshoved efterfulgt af Youngsters Boys og KDY Sharks på podiet. Der blev lørdag sejlet seks flights på den tilskuervenlige bane, hvor bådene blev taget i mål lige ude foran havnen.

Spænding omkring præmierne
Nerverne sad ekstra meget ude på tøjet, da stævnet jo kun varerede en enkelt dag. Især når førstepladsen var en uges charterferie på en X4.6 i Grækenland, og andenpladsen en uges charterferie på en X4.0 i danske farvande.

Hver sejlads havde naturligvis stor betydning, niveauet vafr stjernehøjt, og hvis man trækker sig sejrrigt ud, kunne man vinde hvad der vel nok er den største præmie i dansk sejlsport?

Det er svært at kalde vinderen på forhånd når der er så mange stjerner i feltet, og det skal afgøres på de relativt få flights man kan nå på en dag - men uden tvivl ville Jeppe Borch være blandt favoritterne; Seks flights blev det til i denne udgave af X-Yachts Star Meeting.

Og alligevel ser man naturligvis mange af de kendte navne i toppen af tabellen når dagen er omme. Stævnevinderne blev X STARS ONE, som på forhånd var blandt favoritterne, med besætningen bestående af Jeppe Borch, Kræn Brinck Nielsen, Thor Malthe Andersen og Gustav Wantzin.

Arrangørerne spurgte Kræn Nielsen, CEO hos X-Yachts: Hvordan føles det at vinde denne udgave af X-Yachts Star Meeting? Og hvordan håndterer man at vinde sin egen, så fine, præmie?

”Det er en fornøjelse at sejle med de tre drenge, og det har været en rigtig lærerig oplevelse at træne op til stævnet med så dygtige sejlere som dem. Besætningen har virkelig fortjent præmien, så det glæder mig at kunne sende dem til Grækenland, og jeg tror lidt tursejlads vil være rigtigt godt for dem i en travl kapsejlads kalender. Jeg håber de får en rigtig god tur og ser hvad tursejlads kan byde på. I tillæg til det valgte vi at udlodde en uges charterferie på X4.0 til Youngstersholdet på andenpladsen. Det var en ”overraskelse” til dem efter de lukkede den samlede 2. plads i sidste sejlads, og de glæder sig også helt vildt til deres tur.” 

Youngsters Boys lavede en flot samlet 2. plads, det hårde felt taget i betragtning. Besætningen bestod af Rasmus Lumbye, Mads Christian Taatø, Rasmus Taatø og Mark Carlsen. Muligvis nogle navne at holde øje med i fremtiden?

De flerdobbelte vindere af sejlsportsligaen, KDY Sharks, fuldendte podiet, med besætningen bestående af Henrik Jensen, Thomas Hartvig, Jeppe Blak og Niels Gramkov.

Foto i galleriet: Per Heegaard

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *