fbpx

EM OK, midtvejs: 'Close race' med to danskere i top-10

Related Articles: Der varmes op til et brag af et OK-jolle EM
Inkluder i Newsletter: Nej

Et mega flot felt på over 100 OK-jolle sejlere er igang med dysten om EM, og vi skal da lige love for favoritterne holder tæt sammen i toppen. 

Der sejles stadig opdelt i to fleets, og de to førende (á point) Jan Kurfeld og André Budzien kunne ligne et par sejlere som hver især har brugt deres fratrækker, hvis de vil holde sig med fremme i feltet. Her efter fem sejladser og midtvejs i stævnet har de smidt henholdsvis en 'UFD' og en 32. - så med mindre der kommer to fratrækkere i spil, skal de to holde tungen lige i munden?

Noget bedre ser det ud for de tre næste, som alle er britisk, og noteret for ni point. På en syvende plads finder vi bedst placerede dansker, den forsvarende Europamester Bo Petersen HS/KDY noteret for 12 point, og med en 13'er som fratrækker - den nykårede danske mester Jens Eckardt fra Svendborg Sund Sejlklub er placeret på stævnets niende plads, og noteret for 17 point, samme tal som Eckardt har brugt som fratrækker. 

Det er virkelig 'close race' og favoritterne er med fremme.

Nyd Highlights fra andendagen på Gardasøen, som jo bare leverer 'dream-conditions' - selv om vinden løjede noget af ud på tirsdagen. Som tyske Christian Kirchner udtrykker det i videoen herunder 'It's the best race I ever attended - absolute fantastic' 

Link til den samlede resultatliste her.

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *