fbpx

Der varmes op til et brag af et OK-jolle EM

Inkluder i Newsletter: Ja

20 danske OK-jolle sejlere er klar, når skuddet i dag lyder til EM på Gardasøen, og det bliver til det største EM ’ever’ for den klassiske OK-jolle, hvor hele 115 deltagere fra 15 nationer har fundet vej til Italien, hvor der er planlagt 10 sejladser i ugen der kommer. Det er første gang at OK-jolle klassen kan mønstre over 100 deltagere ved både VM og EM, ganske imponerende.

Hård kamp om podiet
Der bliver hård kamp om podiet, og blandt de mange bejlere til guldet er den forsvarende og tredobbelt mester Bo Petersen, men køen for at slå Bo er alen lang. Vi nævner blot tidligere verdensmester Nick Craig og Charlie Cumbley, den tredobbelte verdensmester tyske André Budzien, den nykårede nordiske mester og verdens nummer to Thomas Hansson-Mild fra Sverige, for blot at nævne nogle få af de helt store, ligesom den danske mester Jens Eckhardt naturligvis også skal være at tælle blandt disse.

Forholdene ved Gardasøen har de seneste par dage medført meget høje temperaturer, og den klassiske eftermiddagsvind på 12-15 knob, hvilket skaber ’champagne-sailing’ - så der er lagt i kakkelovnen til nogle forrygende OK-jolle dage i Italien.

Ved åbningsceremonien søndag, bød formanden for klubben som afvikler Circolo Vela Arco, Carlo Pompili, deltagerne velkommen i klubben og Garda og ønskede alle et godt mesterskab.

Det er kun en uge siden OK-jolle sejlerne dystede om det Nordiske mesterskab ud for Hellerup. Her var Per Heegaard på pletten, nyd de dejlige fotos i galleriet herunder.

Link til stævne-website her.

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *