fbpx

AFI 2Star: Fantastisk dag - men mest for solbaderne

Inkluder i Newsletter: Ja

Første del af kapsejladsen i AFI 2Star Race er overstået, men det blev desværre med et kæmpe 'mandefald'. 114 både mødte til start og kun 16 blev taget i mål inden for tidsgrænsen.

Baneleder Brian Trådsøe Hansen besluttede at afkorte banen mellem Samsø og Vejrø - den mulighed for baneledelsen var sejlerne blevet informeret om på skippermødet, og var derfor forberedte på det kunne ske.

Allerede ved starten blev feltet delt. De først startende både, som Folkebåde og Spækhuggere kom godt fra start, men derefter forsvandt vinden fra startområdet og pludselig lå omkring 60 både, som skulle starte med omvendt respit og klumpede sig sammen omkring startlinjen.

Der var vind under sejladse, dog svag og præget af store vindhuller, som gik hårdt ud over, netop de klasser, som kom først fra start, men favoriserede dem, som traf de rigtige beslutninger.

Ved Sletterhage viste det sig at Folkebåde og Spækhugger havde satset med en gal taktik, ved at sejle tæt under land og blev 'straffet' og sejlet agterud.

Lørdag aften var alle dog glade - solbrændte sejlere var klar, og humøret var højt på restaurant Dokken.

Resultatlisten ligger klar på stævnets hjemmeside her
Kilde: Pressemeddelelse AFI 2 Star


Galleri
Udvalgte artikler *