fbpx

AFI 2 Star: Samsø forkæler deltagerne med øens specialitet

Inkluder i Newsletter: Ja

Deltagerne til årets AFI 2Star Race er så småt begyndt at ankomme til Aarhus Lystbådehavn, og vi er så klar til at tage imod dem. Interessen er stadig stor, og med 127 tilmeldte både er vi på sidste års rekorddeltagelse, udtaler arrangørerne til pressen.

To pokaler
Udover præmier i de enkelte løb kæmpes der også om de to vandrepokaler: Damernes Pokal til overalt vinderen, der sidste år gik til Joakim Dichmann/Kim Haugaard i Melges 24, samt Kaløpokalen til overalt vinder nr. 2 (dog ikke fra samme klasse som overaltvinder nr 1), der sidste år gik til Martin Meredin/Geo Østergaard i Landmark43.

Med 16 både er Spækhuggerne klart den bedst repræsenterede klasse, men det er X-yachts, med 19 både, som stiller med den største flåde, mens der er 10 deltagene både fra Luffe. At feltet spænder vidt kan ses ved at der er både fra J70 og op til X56, samt flere af de hurtige, som Landmark 43, GP42, A35, Dehler 30OD og Dragonfly 28.

Mulig afkortelse
Vejrprognoserne siger, som for resten af Danmark kommende weekend, en let vind - og sejler vi styrbord rundt, er der mulighed for afkortning af banen mellem Samsø og Vejrø, lyder det i pressemeddelelsen. Hvorvidt det bliver aktuelt afgør baneledelsen på dagen, men arrangørerne anbefaler på det kraftigste at bringe rigelig med vand og solcreme.

Rutekort tilbage
Rutekortet har været efterspurgt i flere år og er nu tilbage igen, mens det bliver et farvel til den traditionelle AFI 2Star Race Polo, som i år erstattes af en langærmet Teknisk fra Helly Hansen.

Er der noget Samsø er kendt for er det deres nye kartofler. Også i år har Samsø Grønt valgt at forkæle deltagerne med et par poser helt friske Samsø kartofler til hver båd, mums - og go' tur ønskes her fra redaktionen. 

 


Galleri

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Udvalgte artikler *