fbpx

Classic Fyn Rundt - og andre, forlænger fristen

Related Articles: Det blev en meget stille Classic Fyn Rundt - se fotogalleri, Fyn Rundt: Din ultimative og uundværlig guide - få den her
Inkluder i Newsletter: Ja

De kapsejladser som ikke bliver aflyst, kæmper med faldende deltager antal - det mærker man også i Kerteminde, hvor arrangørerne netop har meddelt, at fristen for at tilmelde sig Classic Fyn Rundt, er blevet forlænget til 9. juni.

Lige nu har 15 både valgt at deltage i Cruisingløbet, mens 38 både deltager i DH / Doublehand, og i tallet indgår også tre Folkebåde som har deres eget løb.

Pandemien har været hård ved antal tilmeldte både i forskellige kapsejladser rundt omkring, ikke kun i Danmark. Marstrand Big Boat blev tilbage i maj måned aflyst, og Guldborgsund Baltic Race har også måtte kaste håndklædet, en meget trist udvikling. 

Classic Fyn rundt
Men, skulle du sidde og drømme om den skønne tur rundt om Fyn, så er det altså nu du skal til tasterne. Du tilmelder dig på Manage2Sail via direkte link her. 

Classic Fyn Rundt som sejladsen har heddet de seneste 10 år er faktisk Danmarks ældste kapsejlads rundt om den skønne ø. På sejladsens website kan man læse: "Classic Fyn Rundt startede i 1934 på initiativ af Odense Sejlklub ved Hans Jensen, der selv sejlede i “Gækken”. I Odense Sejlklubs 75 års jubilæumsskrift står der for 1934: Den 24. Juni afholdtes en Kapsejlads Fyn Rundt. Der var anmeldt 9 både, der startede 6, men kun 4 fuldførte det lange løb. Disse fik til gengæld hver en sølvplade til erindring om bedriften.”

SRPI forlænger også
En anden og meget populær sejlads - Sjælland Rundt på indersiden har også forlænget deres tilmeldingsfrist. Her er man dog over antallet for 2022, og ligger lige nu på små 100 stk - men arrangørerne mener der godt lige kan presse 10-20 flere deltagere ind, og har forlænget muligheden for at deltage til på torsdag. Læs mere om de muligheder på deres Facebook opslag her.

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *