fbpx

Danmarks smukkeste 2-Star serie – du kan nå det endnu

Inkluder i Newsletter: Ja

Midt maj starter det som arrangørerne ynder at kalde for Danmarks smukkeste 2-Star serie, og her på redaktionen vil vi give dem ret. Her på sitet har vi tidligere også omtalt Columbus 2-Star som Danmarks hyggeligste - og hvis det både er den smukkeste OG hyggeligste, så fristes vi til at skrive 'what's not to like'? 

Columbus 2-Star serien er over fire meget forskellige og spændende sejladser i Lillebælt-området, hvor hver enkelt sejlads har sit eget særpræg.

Det er sejl- og bådeklubberne i Fredericia- Skærbæk- Kolding- Strib- og Middelfart som arrangerer Columbus 2-Star Cup 2023, og serien består af følgende fire sejladser:

14. maj: 
Forårs sejlads på Kolding Fjord/Lillebælt

17. juni: Start Middelfart og rundt om Bågø og Brandsø

8. september:
Stjerne aftens sejlads i Lillebælt, målgang kl 23:30

30. september:
Mini-distance, 20 sømil med start i Fredericia og i mål i Strib

Det sociale i højsædet
Alle sejladser startes ved det man kalder respit-starter, så der er god plads på linjen, men tæt målgang. Sejladserne afvikles også med det sociale i fokus, blandt andet med fælles morgenmad, og naturligvis molehygge med præmieoverrækkelse samt masser af lodtrækningspræmier efter hver sejlads.

Deltager man i alle fire sejladser, har man lov til at trække ens dårligste placering fra.

Tilmelder du dig inden 30. april – så modtager du en lille ’gave’ i form af en års-t-shirt, og vælger du alle fire sejladser i serien, opnår du rabat. 

Der findes løb for turbåde (uden målerbrev, red.) DH-både, samt Flerskrogs.

Du finder tilmeldingen på Columbus 2-Stars website her.