fbpx

DH-DM: Tilmeldingen er åben

Inkluder i Newsletter: Ja

DH-DM er flyttet til Øresund og klubberne bag arrangementet vil kommende sæson være en samling der betegnes som Svanemøllebugten Sejlsport - en paraplyforening for klubberne i Svanemøllebugten med hjælp fra Frem, K.A.S., Sundet, KØS Sejlsport og Sejlklubben København

Stævnet, som også har været kaldt sejlernes 'smuk-fest' løber af stablen fra den 25. til den 27. august. - altså tre dage hvor hvor alle både med gyldigt DH målerbrev kan dyste mod hinanden på forskellige banetyper.

Der vil blive afviklet en distancesejlads fredag, og banesejlads lørdag og søndag. Det sociale aspekt sætter arrangørerne som en meget vigtig del af stævnet. Alle deltagere får 'moleøl' efter sejladserne og det vil være muligt at købe forplejning til attraktive priser.

Nyt område
Svanemøllehavnen er under 'ombygning' - og en ny erstatningshavn i Nordhavn vil danne epicenter for DH-DM, og det er altså ikke bare et hvilket som helst sted. Det er i følge arangørerne en flot, helt ny havn med god plads til blandt andet at ligge langskibs, og så er Docken og Nørrebro Bryghus genialt placeret, og klar til at tage imod. Her finder du alt hvad hjertet begærer af mad og drikke, god underholdning - det hele inden for den berømte Streetfood kategori.

Her fra redaktionen kipper vi lige med flaget, for at sejlerne møder TIDLIGT ind fredag. Trafikken i området ud til Nordhavn, kan til tider godt fylde lidt mere, end hvad vi oplever på andre motorveje rundt omkring i landet, så kør hjemme fra i god tid - lørdag / søndag vil dette ikke være noget problem.

Grundpris + variabel
Prisen for deltagelse beregnes ud fra en grundpris for båden, hvortil lægges en pris pr person om bord.
Prisen inkluderer deltagelse i alle afviklede sejladser, moleøl / forfriskninger efter sejladserne samt havnepenge fra og med torsdag, til og med søndag under stævnet.

Lodtrækning

Hvis du tilmelder dig inden 1. juni 2023 er priserne: 750 Dkr for båden, plus 200 Dkr pr person om bord. Skipper tælles med, så sejler du på en båd, med i alt seks personer om bord, vil det koste 1..950.

Tilmelder du allerede nu, deltager du i lodtrækningen blandt de første 10, 25 og 50 tilmeldte - og så gør du livet meget nemmere for de frivillige som skal planlægge hele molevitten - så kom bare ud af busken.

Du tilmelder ved at benytte linket her.