fbpx

Sjælland Rundt Sailing Week - nu med Pantaenius som sponsor

Related Articles: Arrangørerne yderst tilfredse - og allerede klar til Sjælland Rundt Sailing Week 2023, Sjælland Rundt Sailing Week sætter barren højt - den totale sejlerfest
Inkluder i Newsletter: Ja

Planlægningen af årets store Sailing Week i forbindelse med Sjælland Rundt 2023 er i fuld gang - og i det arbejde handler det også om at finde de bedste samarbejdspartnere.

Sponsorer og øvrige strategiske samarbejdspartnere skal være med til at tage stævnet frem mod visionen  - om en hel uge med nationale og international kapsejlads, med udgangspunkt i det smukke maritime Helsingør.

Næste år - som jo oprinder om få døgn, vil, både de traditionelle Sjælland Rundt Sejladser, Sejlsportsligaen med to weekenders sejladser for hhv. 1. og 2. division, og ORC Double Handed Euros, finde sted i perioden 10-18 juni 2023. 

For at realisere visionen skal arrangørerne have de bedste samarbejdspartnere og man er glad for at kunne offentliggøre Pantaenius som sponsor for SRSW. Pantaenius som mange danske og Europæiske sejlere kender har med base i Skive siden 1994 været danske sejleres foretrukne forsikringsformidler og er med mere end 100.000 kunder en væsentlig europæisk spiller.

“Vi er glade for byde Pantaenius velkommen som sponsor i SRSW og ser frem til at samarbejde om at udvikle sejladserne de næste år" udtaler Erik Stannow, Næstformand i Helsingør Sejlklub i en pressemeddelelse.

Direktør for Pantaenius Gert Toft følger op "Sjælland Rundt står for mange danske sejlere som ikonisk sejlads og vi er glade for at kunne støtte op om at bringe sejladsen tilbage som en attraktiv sejlads med både nationale og internationale sejlere" 


Galleri









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *