fbpx

Rolex Sydney Hobart: Andoo Comanche tager Line Honours

Related Articles: Rolex Sydney Hobart: Optakt til den 77. udgave - mediernes darling, Sydney Hobart: Video og stort galleri fra dagens start - følg din favorit via tracker
Inkluder i Newsletter: Ja

Det blev langt fra den rekord som flere var begyndt at tro på - inden storfavoritten Andoo Comanche tidligere i dag krydsede målstregen som første båd i årets Rolex Sydney Hobart Race.

Næsten 1 døgn og 12 timer skulle Comanche bruge på de 628 sømil fra Sydney til Hobart, mere præcist 1 døgn, 11 timer, 56 minutter og 48 sekunder - et par timer fra den eksisterende rekord - som dog også tilhører Comanche fra 2017, på 1 døgn 9 timer og 15 min.

Close race
Der var ikke langt mellem de fire første - og indtil videre eneste som er kommet i mål. Nummer to blev LawConnect en lille halv time senere i tiden 1-12-23-19 (døgn,timer,min.sek., red) mens Black Jack krydsede stregen efter at have tilbagebragt 1-12-40-34 på havet. Båden med flest Sydney-Hobart sejre, den bedagede Wild Oats XI - nu Hamilton Island Wild Oats kunne ikke lige følge med på de kurser med slæk på skøderne, og måtte bruge 1-13-38-13 - de må på en eller anden måde være irriteret skuffede om bord på WO, som med 9 sejre har for vane at træde øverst op på podiet. 

Nico kan skimte målstregen
Blandt de tre følgende både som går i mål i løbet af tirsdag aften (dansk tid, red) - altså onsdag morgen i Hobart, ja der finder vi Alive hvor Nicolai Sehested er med om bord. Lige nu, her kl. 18 - ser det ud til at blive en flot 7. plads, umiddelbart efter en Botin 80 samt en VOR 70'er - ganske imponerende og flot sejlet i en noget mindre båd. 

Kort nyt

Sømandens juleværksted er åbent

Kapsejlads

Nations VM: Piv ringe start blev vendt til sejr

Tursejlads

Spørgeskema: Hvordan forbereder langturssejlere sig, når det...

Kapsejlads

Nations VM: Finalen Live kl. 13:45 - se highlights fra Semi

Kapsejlads

Godt sømandskab overvinder det vildeste havari

Kapsejlads

Nations VM: Live fra semifinalerne - kl. 12:45

Kort nyt

Video: Hurtigste elektriske båd - nogensinde...

Udvalgte artikler *