fbpx

ILCA: To prikker sender Anne-Marie Rindom i front ved VM som slutter søndag

Related Articles: VM ILCA6: Tung byrde hviler på de danske sejlere, Hvorfor er sejlere nu blevet til atleter?, ILCA VM: God dag for Munch & Rindom, Rindom: 'very happy about my performance...'
Inkluder i Newsletter: Ja

Efter en solid indsats fredag, gik Anne-Marie Rindom på vandet og satte en serie på 7-1-1, altså to prikker i 9. og 10. sejlads lørdag - to prikker som bringer Rindom solidt i front ved VM i Texas.

Vi skal da lige love for den danske OL guldvinder fra 2020 hurtigt har fundet formen igen - spørgsmålet er vel egentlig om den på noget tidspunkt har være væk ;--) ? for det er jo en eminent præstation vi er vidne til, efter Anne-Marie Rindom har holdt en længere pause fra ILCA jollen.

To søndag
VM i Texas slutter med to sejladser - hvis de kan nå at få afviklet dem inden tidsgrænsen søndag som er sat til kl. 15 lokal tid, og skulle Rindom bringe sig i front med mere end 20 point efter 11. sejlads (første sejlads søndag, red.) så er hendes tredje VM en realitet. Anne-Marie Rindom har en 20. placering som fratrækker, og vil derfor ikke kunne nås - jo, det skulle lige være en BFD - en sort flag diskvalifikation, som ikke kan trækkes fra, der ville ændre billede på situationen. 

Link til resultaterne efter 10 sejladser

 


Galleri