fbpx

ILCA VM: God dag for Munch & Rindom

Related Articles: VM ILCA6: Tung byrde hviler på de danske sejlere, Rindom: 'very happy about my performance...'
Inkluder i Newsletter: Ja
Vinden driller i Texas hvor der i øjeblikket afvikles ILCA VM.


Anna Munch lagde ud med to jævne sejladser som efter andendagen placerede Munch i midten af feltet, men efterfølgende er det blevet til to super flotte placeringer i top-10. En 9. og en 7. bringer Munch op som samlet 26er blandt de 85 joller som stiller til start.

Rindom viser styrke
Efter Anne-Maries flotte start, hvor 10-2 blev noteret på tavlen, blev det til en lidt tung 20. plads i tredje sejlads - lad os håbe på det bliver Rindoms fratrækker. Torsdagen blev en lang dag med meget ventetid, og Anne-Marie udtaler til Sejlerlandsholdets Facebook gruppe

“Vi fik et race i en rigtig god brise men meget ustabil. Det gjorde sejladsen ekstrem svær. Høj luftfugtighed og 30 grader gjorde det bestem ikke nemt at holde koncentrationen indtil aften. Alt i alt en meget udfordrende dag.” 

Den for Rindom lidt tunge placering blev dog fulgt op af en 2. plads - stærkt, og vigtig placering for at holde fast i toppen, hvor det er mega tæt. 

Kun 5 point skiller fra top-10, hvor Rindom lige nu er placeret - sammen med fire øvrige deltagere med samme point. Der cuttes efter fire sejladser, så fredagens sejlader indgår i finale-serien, hvor begge de danske sejlere er med.

VM slutter søndag.


Galleri









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *