fbpx

Scan-Kap 99 DM: Seks sejladser trods meget svag vind

Inkluder i Newsletter: Ja

Fredag lørdag blev der afviklet DM for Scan-Kap 99, og en ny og dejlig trend ser ud til at være en realitet. Deltagerne ved Scan-Kap DM i Dragør lå alle samlet ved samme mole, det samme som vi netop har oplevet i Rungsted hvor 33 Knarr pryede bro 7. Det kan bare noget - det skaber sammenhold og ikke mindst mulighed for at udveklse erfaringer og sejlerhistorier - alt samme med til at skabe et godt miljø

Det var lige præcis hvad Scan-Kap sejlerne også oplevede i Dragør, hvor ventetiden blev slået ihjel med 'røver-historier' på molen - ja der opstod nærmest Scan-Kap 99 havsvømmerforening i ventetiden, som var oplagt til en dukkert. 

Stævnet blev, som meget anden kapsejlads de seneste dage, afviklet i svag vind, hvor sejlerne begge dage først blev sendt på vandet over middag. Det lykkedes ganske imponerende, at få afviklet i alt seks  gode sejladser.

Da medaljerne skulle fordeles blev det med en sikker førsteplads til DEN112, der sluttede med fem point efter seks sejladser da en var fratrækker. På andenpladsen kom den regerende danmarksmester DEN 129 med Jens Fast og på tredjepladsen kom den lokale Dragørsejler med DEN 103 Erik Stangerup.

I forbindelse med fest-middagen blev der trukket lod om en OneSails spiler, en lodtrækning som kun både uden for top fem kunne deltage i. Den heldige vinder blev Flemming Palm fra DEN 110.

Alt i alt melder klassen om et vellykket DM, hvor det på trods af meget let vind lykkedes at afvikle seks gode sejladser og få kåret en ny danmarksmester.
Kilde: Nyhed fra Scan-Kap klassen




Seneste nyheder

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Sejlads i det nye klima






Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *