fbpx

Arrangørerne yderst tilfredse - og allerede klar til Sjælland Rundt Sailing Week 2023

Dette års Sjælland Rundt Sailing Week (SRSW) er netop blevet skudt af. Den sidste båd Incliné fra S/K Lynetten kom i mål kl 02.47 natten til søndag. En enkelt båd, Yenna, kæmpede til det sidste, men nåede ikke Helsingør, før stævnet lukkede. Incliné modtog derfor agterlanternen og champagne som den sidste.

Se, hvem der har vundet de forskellige løb her.

Helsingør Sejlklub, der arrangerer Sjælland Rundt Sailing Week, er meget tilfredse med hele forløbet og som stævnet blev afviklet.

”Vi ser tilbage på stævnet med meget stor tilfredshed. Vi har haft et fantastisk stævne med godt vejr, gode sejladser, en masse arrangeret frivillige hjælpere og virkelig gode sponsorer”, siger formand for Helsingør Sejlklub Kasper Wedersøe. 

”Det har været en god start på en større ambition. Vi har fået lagt et godt fundament. Nu skal vi evaluere sammen med deltagerne af sejladserne, vores mange frivillige og sponsorerne, så vi kan tage næste skridt i vores femårsplan.”

Formanden for Helsingør sejlklub er imponeret over den indsats, der bliver lagt for dagen fra alle involverede.

Store ambitioner
Helsingør Sejlklub har store ambitioner om at være den største nordiske kapsejlads i løbet af de næste fem år. Sjælland Rundt Sailing Week 2022 er første år på rejsen mod en nyt, forbedret og større Sjælland Rundt med fokus på både sejlads og sociale aktiviteter, der både omfavner sejlerne og omfavner byens borgere og giver dem gode maritime oplevelser

”Vi har, som Kasper siger, lagt et solidt fundament og kan nu gå i gang med at planlægge 2023 versionen af Sjælland Rundt hvor vi igen vil prøve at overraske sejlerne positivt og inkludere yderligere interessenter i sejladsen”, siger næstformand i Helsingør Sejlklub, Erik Stannow - og fortsætter ”Vi har oplevet en fantastisk support fra sponsorer, som har støttet Sjælland Rundt, så der blev udløst en gaveregn over deltagerne. Vi har delt præmier og gaver for mere end 250.000 kroner. Vores lokale samarbejdspartnere, Kulturværftet, Kadetten, skoleskibet Zar, vores lokale modelbådsforeningen med flere har gjort det muligt at have en stævne med mange aktiviteter på havnen, der har tiltrukket mange lokale gæster.”

Helsingør Sejlklub har allerede modtaget tilkendegivelser fra sponsorer og samarbejdspartnere om, at de er klar til Sjælland Rundt Sailing Week 2023.

Tilmeldingen til Sjælland Rundt Sailing Week 2023 er åbner allerede i aften, søndag den 19. juni kl 20 - benyt linket her.

Se video fra Sjælland Rundt Sailing Week her:


Galleri
Kapsejlads

Cape31: Ny fuldblods racer på vej til Danmark

Kapsejlads

Volvo 29er EM åbnes med festlige toner og beach vibes

Kapsejlads

AFI 2Star flytter næste år termin

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?