fbpx

Sjælland Rundt Sailing Week i gang - få link til Tracker...

Related Articles: Ny service: Få kort med allerede plottet anbefalet rute ”Sjælland Rundt”, 132 både tilmeldt Sjælland Rundt Sailing Week - arrangørerne er absolut tilfredse...
Inkluder i Newsletter: Ja

Sejlere, borgmester og landkrabber nød aftensolen kom nærmere og skød Sjælland Rundt Sailing Week afsted på Nordhavnen i Helsingør onsdag aften.

”Sjælland Rundt er noget særligt for os her i Helsingør. Det er en sportsbegivenhed, der i den grad passer til os – og så er det skønt at byde sejlere fra nær og fjern velkommen til vores smukke hjørne af Danmark. I år tager vi hul på et helt nyt kapitel med Sjælland Rundt Sailing Week”, sagde Benedikte Kiær, borgmester i Helsingør Kommune - og hun fortsatte 

”Det maritime miljø her i Helsingør Kommune er i en rivende udvikling. Både med Kulturhavnen, kulturværftet og hele det maritime miljø, der er opstået i det område. Den positive udvikling er også kommet her til Nordhavnen, hvor lystbåde, sejlklubben og andre sportsgrene på vandet holder til. Antallet af medlemmer i sejlklubben er steget, aktiviteter er der kommet flere af og der er kommet nye butikker, caféer og oplevelser hertil. Jeg håber, at den positive udvikling forsætter og får endnu mere vind i sejlene. For vi ønsker, at Sjælland Rundt rammer fortidens storhed.”


Efter borgmesterens tale tog Henrik Milling, kendt fra DR P4´s Fonk! Det er lørdag, over. God musik og sjove historier fra sejlere og arrangører. Marinelyst Strandhotel fik travlt med at servere Sashi Okse Hotdogs i madteltet.

Bådene er sendt afsted her torsdag formiddag - du kan følge dem via Trac-Trac her.

millig og benedikte kiær åbning srsw
Borgmester Benedikte Kiær åbnede Sjælland Rundt Sailing Week.