fbpx

Danmarks hyggeligste 2Star Cup - klar til anden afdeling

Related Articles: Columbus 2-Star serien: Årets vindere fundet , Columbus Marine 2Star i ægte sejlervejr, Danmarks hyggeligste - Columbus 2Star Cup
Inkluder i Newsletter: Ja

Om godt 1½ uge - lørdag d 18. juni, sejles anden sejlads i Columbus 2Star serien, og denne gang er det fra Middelfart Sejlklub.

Sejladsen er for alle - og her er virkelig tale om alle, man behøver ikke være tilmeldt de andre 2star sejladser i serien, men kan sagtens deltage i en enkelt eller to, ud af de fire.

Tilmelding er åben for turbåde, der gerne vil prøve kræfter med kapsejlads, for almindelige DH både og de hurtige Flerskrogsbåde.

De hurtige til sidst
Dagen starter med fælles morgenmad og skippermøde i klubhuset, hvorefter turbådene sendes afsted inden DH-bådene bliver sendt afsted med det man i sejlerkredse kalder 'omvendt respit' - dem som burde sejle langsomst starter først. Teoretisk - hvis ellers DH-måle-regel, vind og vejr samt kompetencer om bord, alt sammen går op i en højere enhed, ja så burde bådene komme i mål samtidig.

Det tør vi godt røbe her på redaktionen, det sker ikke

Banen er normal omkring 30 sømil, rundt i det smukke sydlige Lillebælt, om Bågø og Brandsø og tilbage til Middelfart, et helt igennem super dejligt og smukt område.

Efter måltagning er der mole-hygge med grill pølser, og masser af gode præmier. Dagen før, fredag aften er klubhuset åbent, hvor grillen er tændt, vel mødt.

Tilmelding her.

Bonus info - Om Columbus 2Star:
Fire klubber i Lillebælt-området er gået sammen om Danmarks hyggeligste 2Star Cup – Columbus 2Star Cup.
Fredericia, Strib, Middelfart og Skærbæk er klubberne bag denne serie, hvor der er planlagt fire short-handed sejladser gennem sæsonen. De tre af sejladserne vil være tællende i den samlede serie. 

 









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *