fbpx

Palby Fyn Cup vender stærkt tilbage

Related Articles: Overvældende Palby Fyn Cup invitation sendt ud til sejlerne

Så er ventetiden overstået. I morgen kl. 11 sendes ca. 1.600 sejlere afsted, på den 31. udgave af Palby Fyn Cup, som grundet pandemien har været aflyst de to seneste år.

Følg med online
Der er tilmeldt 287 både, med - som tidligere nævnt, omkring 1.600 sejlere om bord, og du får som tidligere år, mulighed for at følge stemningen - ikke kun på land, men også fra vand. Der vil løbende blive lagt videooptagelser fra sejladsen på Palby Fyn Cups YouTube kanal, og der vil samtidig blive kommenteret på begivenhederne, så du hele tiden holdes opdateret om sejladsen.

Live-tracking
Alle både har en Tracker om bord. Så ikke nok med du kan nyde video fra starterne og livet omkring Bogense - det betyder, at alle har mulighed for at følge med i, hvor de enkelte både er placeret i forhold til hinanden. Placeringen vises smart på et kort, hvilket gør det sjovt og spændende at følge med i.

Du får link til Trac Trac lige her.

Er du i nærheden af Bogense fredag morgen / formiddag, så mød op på kajen i lystbådehavnen, hvor der fra tidlig fredag morgen vil være masser af aktivitet når der afvikles gratis morgenbord for alle deltagere i teltet på marinaen, og bådene gøres klar.

Der afholdes skippermøde kl.09.00, med velkomst af borgmester Morten Andersen, og hvor stævneledelsen orienterer sejlerne inden starten. TV2 vejret er til stede og giver sejlerne en frisk vejrmelding.

The Ocean Race

11th Hour Racing Team vinder etapen til Aarhus

America's Cup

57 knob – udsigt til vild America’s Cup

Kort nyt

Voldsom brand i motorbåd – ingen personskader

Udvalgte artikler *